Croitoru a găsit „al 12-lea jucător” pentru a învinge FCSB. Un uliu vânează pe stadion (video)

FC Botoșani va încerca duminică să obțină prima victorie din istorie pe „Municipal” cu FCSB, iar Marius Croitoru pare să fi găsit „arma secretă” cu care să-i răpună pe băieții lui Gigi Becali.

Un uliu porumbar și-a făcut apariția de câteva zile pe „Municipal” și „pregătește” terenul pentru disputa cu „roș-albaștrii”.

„Cu acest uliu porumbar pe teren plecăm cu 1-0 de la vestiare”, s-au amuzat angajații DSPSA Botoșani, care au în subordine administrarea „Municipalului”.

Nu este pentru prima oară când un „musafir” neinvitat își face apariția pe „Municipal” înaintea unui meci al FC Botoșani. La jumătatea lunii septembrie, cu puțin timp ca jucătorii FC Botoșani și ai Clinceniului să iasă la încălzire pe teren și-a făcut apariția un șarpe!

FC Botoșani va primi vizita FCSB, duminică 28 februarie, de la ora 20:30, pe „Municipal”, confruntarea fiind programată în cadrul rundei a 25-a din Liga 1.

După 24 de runde, FC Botoșani se află pe locul 5 cu 37 de puncte în timp ce adversarii sunt lideri, la egalitate cu CFR Cluj, ambele având câte 51 de puncte acumulate, formația lui Gigi Becali având însă un golaveraj superior.

 

Deja ai votat!