Croitoru a făcut iureș în vestiar după eșecul din Bănie » Ședință explozivă de 20 de minute: „TREZIȚI-VĂ!!!” (VIDEO)

Cu toate că înaintea partidei de la Craiova se arăta încrezător în victorie, Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani, a fost extrem de nervos după înfrângerea cu Universitatea, scor 1-0, meci decis de olteni printr-un gol marcat în minutul 42 de Ștefan Baiaram din pasa lui Andrei Ivan după o minge pierdută foarte ușor la mijlocul terenului de Hervin Onghenda.

Tehnicianul și-a criticat elevii pentru felul în care au răspuns cerințelor sale și le-a transmis în cadrul unei ședințe care a durat mai bine de 20 de minute după joc în vestiar, că trebuie „să se trezească” dacă vor să nu rateze play-off-ul Ligii 1.

„Momentul impune o astfel de discuţie. Nu e normal să avem atitudinea asta, o atitudine de calificare în play-off. Le-am explicat că nu suntem în play-off, iar aici am jucat cu o echipă care era de bătut. Noi încă visăm. În prima repriză nu am fost maturi, nu am arătat ca o echipă care vrem să jucăm în play-off. Ce mare echipă e Craiova să mă tem de ea? Joc cu Real Madrid? E o echipă bună şi nimic altceva. Se întâmplă să tragi de timp, şi noi am făcut-o. În ultimele minute se poate întâmpla orice, nu am de ce să fiu supărat pe jucătorii Craiovei. Şi noi am făcut asta în alte momente. Sunt supărat pe atitudinea jucătorilor mei, nu pe Craiova. Cu o astfel de atitudine nu poţi să ajungi în play-off. Nu ai cum. Ar trebui să se trezească, iar situaţia nu e un care să ne ofere confortul punctelor. Avem meciuri grele”, a declarat Marius Croitoru  după meci.

În urma eșecului din Bănie, FC Botoșani a rămas pe locul 5 cu 37 de puncte și tremură pentru locul de play-off, Chindia, echipă clasată pe locul 7 având 35 de puncte.

 

Deja ai votat!