Marinos Ouzounidis, fericit pentru victoria cu FC Botoșani: „Vreau să-mi felicit jucătorii!” (VIDEO)

Marinos Ouzounidis, antrenorul formației Universitatea Craiova, a ținut să-și felicite elevii pentru victoria cu FC Botoșani, scor 1-0, rezultat stabilit printr-un gol marcat de Baiaram în minutul 42.

„În primul rând, vreau să-mi felicit jucătorii. Nu doar pentru cele trei puncte, ci și pentru jocul prestat. Le-am spus înaintea meciului că disciplina și organizarea vor fi cheia partidei. În prima repriză, am fost foarte buni, am ținut de minge și am marcat, sunt bucuros. În actul secund, normal, am avut ceva probleme. A fost un meci greu și sunt mulțumit de cele trei puncte. Indiferent de sistemul de joc, vreau să avem posesia, să jucăm rapid, să ne creăm ocazii. De asemenea, trebuie să decidem jocurile mai devreme. Când ai 1-0, ești sub presiune și poți avea probleme pe final. Trebuie să fructificăm ocaziile avute”, a declarat Ouzounidis.

În urma victoriei cu 1-0, Universitatea și-a consolidat locul 3 în clasament cu 50 de puncte, urmând a încheia mai mult ca sigur pe podium acest sezon regular. De partea cealaltă, FC Botoșani a rămas pe locul 5 cu 37 de puncte și tremură pentru locul de play-off, Chindia, echipă clasată pe locul 7 având 35 de puncte.

Deja ai votat!