Croitoru pregătit de duelul cu „Leul”: „Am dorinţă de revanşă!” (VIDEO)

Marius Croitoru, a declarat la conferința de presă premergătoare duelului de luni cu Sepsi OSK, că elevii săi nu își mai permit paşi greşiţi după cele două înfrângeri consecutive cu FCSB şi Universitatea Craiova.

Referindu-se la duelul din tur, terminat nedecis, scor 2-2, meci în care covăsnenii au egalat la ultima fază, determinându-l efectiv să „muște” din gazon și să-și rupă tricoul, tehnicianul FC Botoșani a recunoscut că are o dorință de revanșă foarte mare.

„Avem dorinţă de revanşă după meciul tur şi eu şi jucătorii. Este un meci capital pentru noi, pentru a rămâne acolo sus în clasament. Ar fi extraordinar ca acest meci să se reediteze în play-off. Mi-aş dori din tot sufletul ca ambele echipe să se califice, pentru că acolo sunt jucători care au adus FC Botoşani unde este acum. Sunt acolo oameni care au pus umărul la tot ceea ce s-a întâmplat bun la Botoşani”, a declarat Marius Croitoru.

În istoria duelulrilor cu Sepsi, FC Botoșani este fără eșec în Liga 1 având cinci victorii, celelelate patru „directe” terminându-se nedecis.

Înaintea duelului de luni de la ora 17:30 de pe „Municipal”, Sepsi OSK se află pe locul 4 cu 40 de puncte în timp ce FC Botoșani ocupă locul 5 cu 37 de puncte.

Deja ai votat!