Jucătorii FC Botoșani conectați la meciul cu Sepsi: „Este cel mai important joc al sezonului pentru noi!” (VIDEO)

Prezenți la conferința de presă premergătoare duelului cu Sepsi, programat luni de la ora 17:30 pe „Municipal”, jucătorii FC Botoșani, Marian Târșa și Andrei Tîrcoveanu s-au arătat încrezători în șansele grupării locale de a obține toate punctele puse în joc în acest meci.

Revenit pe teren runda precedentă după o accidentare care l-a ținut departe de gazon doi ani, Marian Târşa a declarat că o victorie cu Sepsi OSK va mări şansele FC Botoșani de a se califica în play-off.

„Este cel mai important meci din acest sezon pentru noi. Este bine că depindem de noi în continuare. Dacă vom obţine o victorie cu Sepsi avem şanse mari să ne calificăm iar în play-off. Ar fi chiar dureros dacă nu am reuşi pentru că anul acesta am avut un şir de rezultate bune”, a afirmat Târşa, completat de Andrei Tîrcoveanu: „Deşi am avut nişte meciuri bune, acum ne vedem în postura în care fiecare partidă este decisivă pentru a ajunge în play-off. Ultimele trei meciuri au fost dificile, cu UTA, FCSB şi Craiova… nu ştiu ce s-a întâmplat, sperăm să ne revenim acum, cu Sepsi. Dar noi vrem să scoatem maximum din toate cele patru meciuri rămase de jucat”.

Înaintea duelului de luni de la ora 17:30 de pe „Municipal”, Sepsi OSK se află pe locul 4 cu 40 de puncte în timp ce FC Botoșani ocupă locul 5 cu 37 de puncte.

Deja ai votat!