Atac devastator al lui Neagoe la echipa lui Croitoru după Astra – FC Botoșani 1-1: „Cred că a văzut toată lumea că a fost…!”

0

Remiza de ieri de la Giurgiu înregistrată în Astra – FC Botoșani, scor 1-1, nu i-a căzut bine lui Eugen Neagoe.

Tehnicianulul giurgiuvenilor a contestat rezultatul afirmând că, în opinia sa, Astra ar fi meritat toate punctele puse în joc.

„Cred că a văzut toată lumea că a fost o singură echipă pe teren, dar până la urmă s-a terminat egal. Știam că Botoșani este o echipă ofensivă, dar n-am văzut asta. Noi am jucat mult mai bine. Am avut două ocazii mari, plus bară, la ei a intrat în poartă după bară. Am fost numai în careul lor, dar nu mereu câștigă cei care merită. I-am felicitat pe băieți, au fost foarte buni și efortul lor a fost fantastic. Le-am dat și trei zile libere. Am demonstrat că suntem foarte valoroși, din păcate am venit cam târziu la echipă. Am înțeles că am avut penalty clar, dar nu ni s-a dat. Dacă ni se dădea, probabil câștigam jocul”, a declarat Eugen Neagoe.

În urma acestui scor, trupa pregătită de Marius Croitoru a acumulat 38 de puncte rămânând pe locul 5. De partea cealaltă giurgiuvenii au rămas la două puncte în spatele moldovenilor, fiind pe locul 7.

Program etapa 28 Liga 1
Universitatea Craiova – UTA Arad 2-0
Viitorul Constanța – Chindia Târgovişte 0-0
Astra Giurgiu – FC Botoşani 1-1
Vineri, 19 martie
ora 17:30 FC Voluntari – FC Hermannstadt
ora 20:30 FCSB – CFR Cluj
Sâmbătă, 20 martie
ora 19:15 FC Argeș – Academica Clinceni
ora 21:30 Politehnica Iași – Dinamo Bucureşti
Duminică, 21 martie
ora 16:00 Sepsi OSK – Gaz Metan Mediaş

Deja ai votat!
se încarcă...