Viorel Moldovan și-a dat demisia de la Petrolul Ploieşti

0

​Petrolul Ploiești a rămas fără tehnician după ce Viorel Moldovan a cerut luni rezilierea contractului. Fără antrenor, gruparea de pe Ilie Oană pare tot mai departe de Play-off, ocupând locul 10 cu o singură etapă înaintea finalului sezonului regulat.

Clubul a anunțat despărțirea de Moldovan prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial.

Redăm comunicatul:

„Colaborarea dintre FC Petrolul Ploiești și antrenorul principal Viorel Moldovan s-a încheiat astăzi. Tehnicianul a solicitat rezilierea contractului pe cale amiabilă, despărțirea de formația noastră producându-se într-un moment în care, cu o etapă înainte de finalul sezonului regular al Ligii 2, FC Petrolul Ploiești mai are șanse foarte mici să se califice în faza play-off a campionatului.

În perioada imediat următoare va fi stabilită noua componență a staffului tehnic, decizia urmând să fie luată după o ședință a Consiliului Director.

De asemenea, după ședința de pregătire de astăzi, antrenorul secund Francisc Dican și preparatorul fizic Stelian Isac își vor înceta angajamentele cu clubul nostru.

FC Petrolul Ploiești le mulțumește tuturor pentru munca depusă și le urează mult succes în carieră”.

Ce a spus Viorel Moldovan la despărțirea de ploieșteni

„Dragi iubitori ai Petrolului,

Mi-am dorit foarte mult să vă mulțumesc tuturor la capătul acestei experiențe. Vă garantez că am muncit cu tot sufletul și am folosit toată experiența mea pentru a readuce Petrolul acolo unde îi este locul. Poate sunt eu ghinionist, poate nu s-au aliniat astrele așa cum și-a dorit toată suflarea ploieșteană, dar sunt trist că una dintre cele mai frumoase echipe din România iese, în acest mod, din lupta pentru promovare.

Din păcate, rezultatele din teren nu au fost mereu așa cum mi-am dorit. Îmi pare rău pentru dezamăgirea pe care am produs-o celor care își doreau mai mult. La finalul acestei etape vreau să mulțumesc conducerii, jucătorilor și tututor celor care au fost alături de echipă. Sunt convins că Petrolul o să revină în Liga 1”.

Viorel Moldovan preluase echipa pe 9 august 2020.

Deja ai votat!
se încarcă...