joi, aprilie 18, 2024
AcasăSportViorel Moldovan și-a dat demisia de la Petrolul Ploieşti

Viorel Moldovan și-a dat demisia de la Petrolul Ploieşti

​Petrolul Ploiești a rămas fără tehnician după ce Viorel Moldovan a cerut luni rezilierea contractului. Fără antrenor, gruparea de pe Ilie Oană pare tot mai departe de Play-off, ocupând locul 10 cu o singură etapă înaintea finalului sezonului regulat.

Clubul a anunțat despărțirea de Moldovan prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial.

Redăm comunicatul:

„Colaborarea dintre FC Petrolul Ploiești și antrenorul principal Viorel Moldovan s-a încheiat astăzi. Tehnicianul a solicitat rezilierea contractului pe cale amiabilă, despărțirea de formația noastră producându-se într-un moment în care, cu o etapă înainte de finalul sezonului regular al Ligii 2, FC Petrolul Ploiești mai are șanse foarte mici să se califice în faza play-off a campionatului.

În perioada imediat următoare va fi stabilită noua componență a staffului tehnic, decizia urmând să fie luată după o ședință a Consiliului Director.

De asemenea, după ședința de pregătire de astăzi, antrenorul secund Francisc Dican și preparatorul fizic Stelian Isac își vor înceta angajamentele cu clubul nostru.

FC Petrolul Ploiești le mulțumește tuturor pentru munca depusă și le urează mult succes în carieră”.

Ce a spus Viorel Moldovan la despărțirea de ploieșteni

„Dragi iubitori ai Petrolului,

Mi-am dorit foarte mult să vă mulțumesc tuturor la capătul acestei experiențe. Vă garantez că am muncit cu tot sufletul și am folosit toată experiența mea pentru a readuce Petrolul acolo unde îi este locul. Poate sunt eu ghinionist, poate nu s-au aliniat astrele așa cum și-a dorit toată suflarea ploieșteană, dar sunt trist că una dintre cele mai frumoase echipe din România iese, în acest mod, din lupta pentru promovare.

Din păcate, rezultatele din teren nu au fost mereu așa cum mi-am dorit. Îmi pare rău pentru dezamăgirea pe care am produs-o celor care își doreau mai mult. La finalul acestei etape vreau să mulțumesc conducerii, jucătorilor și tututor celor care au fost alături de echipă. Sunt convins că Petrolul o să revină în Liga 1”.

Viorel Moldovan preluase echipa pe 9 august 2020.

Deja ai votat!
Botoșani
ploaie ușoară
7.5 ° C
7.8 °
5.5 °
94 %
0.5kmh
100 %
joi
7 °
vin
10 °
sâm
16 °
Dum
14 °
lun
15 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...