Grozavu se ia de Popa în post: „Deja sunt obișnuit, așa că…!”

0

Sepsi OSK Sf. Gheorghe a sărbătorit cu o remiză calificarea în play-off-ul Ligii 1.

După lecția de fotbal predată pe „Municipal” în victoria cu FC Botoșani, scor 2-1, formația lui Leo Grozavu, nu a reușit decât o remiză, scor 1-1 cu Gaz Metan, în disputa care a tras cortina peste runda 28 a Ligii 1.

„Leul” a pus tunurile la finalul meciului pe Cătălin Popa care a inventat penalty-ul din care ardelenii au marcat golul egalizator prin Ronaldo Deaconu după ce în primul mitan Gabriel Vașvari a marcat tot de la punctul cu var.

Doar accederea în play-off nu e mare performanță”

„Puteam să închidem jocul, în prima repriză am avut multe ocazii, am dominat total, am avut multe situații, dar așa e fotbalul. Nu îl tratezi foarte serios, primești palmă. Nu e lipsă de concentrare neapărat. Am încercat. Și terenul a fost foarte greu, ca de obicei. Sunt supărat pentru faptul că puteam să închidem jocul în prima repriză. Apoi, la o fază care nu anunța nimic… Dar deja suntem obișnuiți cu domnul Popa, așa că nu mai contează. Apoi era normal ca echipa oaspete să se închidă și nu am mai putut să îi deschidem. Vom juca fiecare joc cu intensitate maximă. Doar accederea în play-off nu e mare performanță. Sigur, e un lucru important pentru club, dar dacă ne mulțumim doar cu atât și facem act de prezență, nu e o rezolvare”, a declarat Leo Grozavu, după meci.

În urma remizei , Sepsi și-a consolidat locul 4 cu 44 de puncte, în timp ce Gaz Metan a acumulat 29 de puncte și ocupă locul 13.

Rezultate etapa 28 Liga 1
Universitatea Craiova – UTA Arad 2-0
Viitorul Constanța – Chindia Târgovişte 0-0
Astra Giurgiu – FC Botoşani 1-1
FC Voluntari – FC Hermannstadt 1-0
FCSB – CFR Cluj 3-0
FC Argeș – Academica Clinceni 1-1
Politehnica Iași – Dinamo Bucureşti 1-0
Sepsi OSK – Gaz Metan Mediaş 1-1

Deja ai votat!
se încarcă...