S-a decis: Rădoi, selecționerul României la Tokyo!

0

Selecționerul reprezentativei de tineret a României, Adrian Mutu, a precizat că la Jocurile Olimpice de la Tokyo îi va lăsa locul de antrenor al echipei naţionale de tineret lui Mirel Rădoi, actualul selecţioner al primei reprezentative.

„La Jocurile Olimpice voi merge în calitate de suporter şi de susţinător al lui Mirel Rădoi. Nu văd cum am putea merge acolo cu doi selecţioneri. Nu că nu s-ar fi întâmplat până acum, dar nu am făcut-o noi şi nici nu o să începem acum. Eu am spus ca Mirel să se ocupe de acest lucru, să conducă el echipa de tineret la Olimpiadă. Nu e nicio problemă, voi fi acolo ca suporter. Cred că Mirel are de unde alege, sunt jucători şi din generaţia trecută şi din actuala. Sunt jucători foarte buni care ştiu ce înseamnă spiritul de echipă şi de luptă şi cred că vor face o figură frumoasă la Tokyo”, a declarat Adrian Mutu.

După cum v-am informat, reprezentativa de tineret a României a ratat calificarea în sferturile de finală ale Campionatului European destinat categoriei Under 21, după ce a terminat la egalitate, scor 0-0, în ultimul meci din Grupa A cu selecționata similară a Germaniei.

Remiza de pe „Stadionul Uj Bozsik” din Budapesta, coroborată cu victoria la scor de tenis a Olandei cu Ungaria, scor 6-1 în celălalt meci din grupă au făcut ca „tricolorii mici” să piardă calificarea la golaveraj. Tot cu 5 puncte au terminat grupa Olanda și Germania, cele două calificându-se la turneul „Final 8”.

Deja ai votat!
se încarcă...