„Tricolorii”, doar varianta victoriei în Armenia » Avem echipele probabile la Armenia- România!

0
BOLOGNA, ITALY - June 27: George Puscas of Romania celebrates after scoring his side's second goal during the 2019 UEFA U21 Championships semi-final match between Germany and Romania at Renato Dall'Ara on June 27, 2019, in Bologna, Italy. (Photo by Stephen McCarthy - UEFA/UEFA via Sportsfile)

România va lupta în această seară de la ora 19:00 în Armenia în runda a 3-a din Grupa J preliminară a Mondialului din 2022 din Qatar.

Surprinzător, reprezentativa antrenată de ibericul Joaquin Caparros Camino are un start fulminant în această grupă cu  6 puncte după primele două runde, impunându-se 1-0 în Liechtenstein și 2-0 pe teren propriu cu Islanda. De partea cealaltă, naționala lui Mirel Rădoi a debutat în aceste calificări cu o victorie în fața Macedoniei de Nord (3-2), fiind pe urmă învinsă de Germania cu 1-0.

Vă reamintim că din grupa „tricolorilor” mai fac parte Germania, Macedonia de Nord, Islanda și Liecthenstein. Ultima Cupă Mondială la care România a fost prezentă a fost cea din Franța din 1998.

Echipe probabile Armenia – România:
Armenia: Yurchenko- Hambardzumyan, Haroyan, Calisir, Hovhannisyan- Barseghyan, Udo, Grigoryan, Bayramyan- Adamyan, Briasc
România: Niță- Popescu, Chiricheș, Toșca, Bancu- Stanciu, Marin- Hagi, Tănase, Mihăilă- Keșeru

Deja ai votat!
se încarcă...