Canotori botoșăneni pe podium la Europenele de la Varese!

0

Patru canotori botoșăneni au urcat pe podium la ediția din acest an a Europeanului de seniori care a avut loc în Varese (Italia).

Viviana-Iuliana Bejinariu (medalie de aur), Mugurel Semciuc (medalie de argint) și Ciprian Huc  (medalie de argint), legitimați în trecut la Clubul Sportiv (CS) Botoșani dar și Simona Radiș (medalie de aur), sportivă de asemenea din Botoșani și-au adus aportul la performanța de excepție delegației României la Europenele din Italia, unde țara noastră a cucerit șase medalii dintre care două de aur (n.r. dublu vâsle feminin şi 8+1 feminin, patru de argint – vâsle simplu feminin, dublu rame feminin, patru rame masculin şi  8+1 masculin).

Pe lângă cei enumerați la sus, la Europenele de la Varese a participat și Mădălina Heghiș, sportivă care de asemenea a plecat în marea performanță de la CS Botoșani. Aceasta a făcut parte din echipajul de patru rame feminin care s-a clasat pe locul 4.

În clasamentul general pe medalii, țara noastră a terminat pe locul 4 la medalii, după Marea Britanie, Italia și Olanda.

Deja ai votat!