Medalie de aur obţinută de România la Campionatul European de Canotaj

0

Succes pentru canotajul românesc. Echipajul feminin de opt plus 1 al României a obţinut, duminică, medalia de aur, la Campionatele Europene de canotaj, de la Varese (Italia).

Echipajul tricolor, format din sportivele Maria-Magdalena Rusu, Viviana-Iuliana Bejinariu, Georgiana Dedu, Maria Tivodariu, Ioana Vrînceanu, Amalia Bereş, Mădălina Bereş, Denisa Tîlvescu, Daniela Druncea, a încheiat cursa cu timpul de 6:06.67 minute. Pe podium au mai urcat Olanda (6:09.98) şi Rusia (6:14.40).

Argint obţinut de Gianina Beleagă la vâsle simplu

Gianina Beleagă a obţinut, duminică, medalia de argint la vâsle simplu. De asemenea  echipajul de dublu rame feminin (Adriana Ailincăi şi Iuliana Buhuş) a încheiat tot cu medalie de argint, în timp ce cel de dublu vâsle feminin (Nicoleta-Ancuţa Bodnar şi Simona Geanina Radiş) a câştigat medalia de aur. O altă medalie de argint a obţinut echipajul de patru rame masculin (Mihăiţă-Vasile Ţigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ştefan-Constantin Berariu, Cosmin Pascari).

Delegaţia României la Campionatele Europene de la Varese numără 46 de sportivi, în 13 echipaje feminine şi masculine. La ediţia precedentă, România a câştigat şase medalii.

Deja ai votat!