Cehul Uhrin jr. revine la Dinamo după demisia lui Mulțescu!

0

Tehicianul Gigi Mulțescu a demisionat de la cârma formației Dinamo București după eșecul din manșa tur a semifinalei Cupei României susținută de „câini” în deplasare la Giurgiu cu Astra.

Asociaţia Suporterilor Dinamovişti „Peluza Cătălin Hîldan”, cea care deţine 20,6% din acţiunile clubului prin „Doar Dinamo București” s-a mișcat repede și l-a numit în locul „SMURD-ULUI” pe cehul Dusan Uhrin Jr.

„Dusan Uhrin Jr. este noul antrenor al echipei noastre. Dusan a semnat cu Dinamo un contract valabil până la finalul sezonului următor al Ligii 1 (2021-2022). Mister este la Bucureşti şi va prelua echipa în cursul zilei de miercuri. Cunoaşte situaţia, a văzut meciurile echipei, ştie problemele. Antrenorul vine la Dinamo alături de staff-ul personal, din care fac parte Denis Kavan şi Dragoş Picu”, se arată într-un comunicat publicat pe pagina oficială de Facebook a Asociaţiei Suporterilor Dinamoviști.

În vârstă de 53 de ani, Dusan Uhrin Jr revine la conducerea tehnică a echipei Dinamo după aproximativ 13 luni. Cehul a mai antrenat formaţia „alb-roşie” între 13 august 2019 şi 9 martie 2020.

Deja ai votat!