Croitoru îi „trage de urechi” pe aleșii locali: „Din balon am ajuns în play-off!” (VIDEO)

0
2,654

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani, a lansat un atac fără precedent asupra factorilor locali susținând că echipa sa nu este sprijinită pentru a face performanță.

Tehnicianul s-a plâns în primul rând din cauza condițiilor grele de antrenament de care echipa se „bucură” și a ținut expres să-și felicite elevii pentru că au reușit performanța de a se califica în play-off, într-un sezon în care au fost nevoiți să se pregătească mai mult pe un teren sintetic în balon.

„Nu avem cum să ne comparăm cu celelalte echipe din play-off pentru că toate s-au întărit şi noi am pierdut 5 titulari. M-a consumat mult acest sezon regular. Acum când am putea intra pe teren nu putem pentru că terenul arată ca după război. Două luni şi jumătate FC Botoşani s-a antrenat numai în balon, din balon am ajuns în play-off. De aceea spun că băieţii sunt de admirat. Eu personal le-am mulţumit, sunt mândru de ei, le mulţumesc zi de zi pentru că merită, au făcut sacrificii imense. Nu pot să îmi dau seama cum jucători de calibrul lor se pot antrena în balon în curtea şcolii, pe un teren de 20 pe 40 de metri şi să te baţi de la egal la egal cu celelalte echipe din play-off”, a tunat Marius Croitoru la conferința de presă premergătoare debutului echipei sale în „top 6”.

Partida FCSB – FC Botoşani, din cadrul primei etape a play-off-ului Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21:00, la Giurgiu.

Deja ai votat!