Iordănescu jr. campion în premieră ca antrenor: „Sunt fericit!” (VIDEO)

Edward Iordănescu, principalul CFR Cluj, a declarat la finalul partidei câștigate la Botoșani cu 1-0, că este fericit pentru primul titlu de campion în calitate de antrenor.

„E un moment frumos, unic. Pentru acest moment am venit la Cluj, am crezut, nu a fost ușor. Când am preluat echipa era într-o anumita situație, am reușit să recuperăm. Nu a fost un drum lin, nu a fost ușor. Mă bucur că în opt luni am reușit trei trofee, din două bucăți. Sunt momente unice, de care ne bucurăm. Este un titlu pentru oraș, pentru suporteri. Dedic acest moment familie mele, mulțumescu lui Dumnezeu. Au fost critici atunci când am venit, că e echipa la final de drum, consumată etc. Este în proporție de 99 % titul băieților. Au fost critici și pe parcurs. Mă bucur că s-a terminat cu bine”, a declarat Edward Iordănescu.

Titlul cucerit matematic la Botoșani devine al șaptelea din istorie pentru CFR Cluj și totodată al patrulea consecutiv. Gruparea din „Gruia” devine astfel cel mai titrat din provincie, devansând UTA la numărul de trofee câștigate. CFR Cluj mai are în palmares 4 Cupe ale României și 4 Supercupe.

 

Deja ai votat!