Aroganță maximă de la Botoșani la adresa FCSB din partea Campioanei: „Așteptăm garda de onoare!” (VIDEO)

Fundașul central al campioanei și al naționalei României, Andrei Burcă, cel care  a stat la originea unicului gol de la Botoșani, scor 1-0, mingea trimisă de el cu capul fiind deviată în propria poartă de Alex Țigănașu (min.52) , a comentat decizia LPF-ului de a nu trimite trofeul și medaliile la Botoșani unde CFR Cluj s-a încununat pentru al patrulea an consecutiv campioană.

Burcă, care a devenit din nou campion chiar la Botoșani, formație pentru care a jucat înainte de a ajunge în „Gruia”, a spus că din punctul său de vedere i s-ar părea normal ca la meciul cu FCSB din ultima etapă din „Gruia” campionii să aibă parte de o „gardă de onoare”.

„Nu este nicio problemă, vrem să îl ridicăm acasă, în fața suporterilor, sper să se rezolve odată cu protocoalele. Am avut timp un an și jumătate să pregătim orice, văd că în alte țări au dat drumul la suporteri și la noi nu. Așteptăm și noi o gardă de onoare, așa este normal, nu? A fost un campionat dificil, cu meciuri foarte grele, din 3 în 3 zile. Dacă rămân la echipă, sper să o țin pe aceeași linie. Trebuie să ne bucurăm de acest moment, dar știm că ne așteaptă un meci dificil cu FCSB și trebuie să pregătim campionatul viitor”, a declarat Andrei Burcă la finalul partidei.

Deja ai votat!