Show „marca” Valeriu Iftime după ce CFR a devenit campioană: „30 de ani va lua titlul dacă FCSB va continua cu experimentele!” (VIDEO)

Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani, a ținut la finalul meciului să-i transmită un mesaj „prietenului” Gigi Becali, atenționându-l că dacă va mai continua să facă experimente își poate lua gândul de la titlul în următorii 30 de ani.   

„Eu am spus că CFR câștigă campionatul în urmă cu șase etape. FCSB-ul este un fel de academie, crește jucători dar la campionat e greu să te bați. Dacă vor campionatul, trebuie să aibă o echipă mai bine articulată, cu jucători cu experiență. Eu sunt convins că îi bate CFR la Cluj, așa și în meci amical cum vor juca ei. CFR este o echipă bună, au aceeași echipă de 30 de ani. Clujul va câștiga 30 de ani titlul dacă FCSB face experimente de jucători și Craiova de antrenori. Au investit foarte mulți bani și trebuie felicitați. Aș fi vrut să beau o șampanie cu dumnealui (n.r. Gigi Becali) dar ce pot să fac. Avem o echipă bună dar nu reușim nici psihologic și nici fotbalistic” a declarat Valeriu Iftime.

FCSB va juca astăzi de la ora 21:30 în runda a 9-a a play-off-ului Ligii 1 cu Universitatea, duelul urmând a avea miză doar pentru olteni care sunt în luptă directă cu Sepsi OSK pentru locul 3. Indiferent de rezultatele care se vor consemna până la finalul sezonului, ordinea primelor două clasate în „top 6” va rămâne CFR Cluj – LOCUL 1, FCSB – LOCUL 2.

 

Deja ai votat!