luni, decembrie 5, 2022
AcasăSportBotoșănence medaliate la Mondialele de haltere din Uzbekistan!

Botoșănence medaliate la Mondialele de haltere din Uzbekistan!

Botoșăneanca Raluca Andreea Olaru a cucerit trei medalii de aur în cadrul Campionatelor Mondiale de haltere pentru juniori de la Taşkent (Uzbekistan).

Performanța a fost realizată în limitele categoriei 64 kg la care sportiva CS Botoșani a concurat.

Olaru a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la „smuls” cu 98 kg, fiind urmată de italianca Giulia Miserendino, cu 97 kg, şi de Chaima Rahmouni din Tunisia, cu 92 kg, fiecare ratând câte o încercare.

La „aruncat”, Olaru s-a impus cu 116 kg, devansându-le pe kazaha Gulnur Ibrai, 115 kg şi pe Restu Anggi din Indonezia, 114 kg, toate cele trei sportive de pe podium ratând a doua tentativă.

Cu un total de 214 kg, Olaru a cucerit cea de-a treia medalie de aur la această ediție a Mondialului fiind urmată de Miserendino, cu 207 kg, şi de Ibrai, 205 kg.

Vă reamintim că la această ediție a Mondialului din Uzbekistan, botoșăneanca Andreea Cotruţa a cucerit două medlaii de bronz în cadrul categoriei 55 kg la „smuls” și „total”.

România a încheiat Mondialele de juniori, la care a participat cu patru sportive, cu şapte medalii, trei de aur, toate obţinute de Raluca Olaru la cat. 64 kg (smuls, aruncat şi total), patru medalii de argint, prin Cosmina Pană (cat. 45 kg – aruncat) şi Valentina Cambei (cat. 59 kg – smuls, aruncat şi total), şi două de bronz, obţinute de Andreea Cotruța.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
-0.6 ° C
0.1 °
-0.6 °
90 %
4kmh
100 %
lun
-0 °
mar
2 °
mie
6 °
joi
5 °
vin
6 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Că se fac poze cu toate ocaziile e normal, știm. De ce nu sunt puse pe facebook doar alea care trebuie e enigma.

EDITORIAL

O glumă atribuită unui mare bio-fizician spune că dacă ai creștetul capului în apropierea ușii de la cuptor și picioarele într-un lighean cu apă...

GÂNDUL ZILEI

Are, pe lângă tupeu Şi studii aprofundate, C-a aplicat în liceu Ce-a-nvăţat în facultate... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...