Al Mawas și Chindriș pe picior de plecare de la FC Botoșani!

FC Botoșani s-ar putea despărți în perioada imediat următoare de Andrei Chindriș și Al Mawas. Anunțul a fost făcut de tehnicianul echipei Marius Croitoru la revenirea echipei din vacanță.

„Au plecat Rodriguez, Ashkovski, Keyta, Youssef. Sunt jucători importanți. Nu mai am la cine să mai renunț pentru că au plecat destui. Ofosu, Dugandzic, Cîmpanu, Haruț, Rodriguez, Ashkovski, Keyta. O echipă. Dacă mai renunț la câțiva, rămân fără echipă. Sper ca și anul acesta să reușesc să aduc jucători. Al Mawas a plecat la lot. Rămâne să vedem dacă se întoarce. Am avut o discuție cu el și mi-a spus că vrea să se întoarcă în zona arabă. Rămâne ca patronatul să hotărască prețul. Andrei Chindriș este un jucător care în ultimii doi ani  a fost U21 și a făcut-o foarte bine. Este căutat, trebuie să iau în calcul plecarea lui pentru că și el își dorește acest lucru. Acolo voi continua să joc cu jucător U21. Oferte au mai fost și pentru alți jucători”, a declarat Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani.

La capitolul veniri, tehnicianul a afirmat că sunt patru jucători care astăzi au susținut vizita medical și dacă vor trece cu brio peste testări vor semna cu FC Botoșani.

„Un singur jucător care este semnat și este român, îl știți deja, Andrei Dragu, în rest sunt străini. Mai sunt discuții cu doi jucători, avem un regulament pe care trebuie să îl respectăm, limita de străini, limita de jucători formați la nivel local, limita de jucători formați la nivel național, suntem forțați să facem lucrurile așa cum sunt la regulament. Nu pot aduce câți jucători străini mi-aș dori, ne lovim de alte probleme”, a conchis Croitoru.

În altă ordine de idei, FC Botoșani va susține sâmbătă de la ora 12:00 primul meci amical în compania moldovenilor de la Sf. Gheorghe.

Deja ai votat!