„Liga botoșănenilor la minifotbal” va debuta pe 20 septembrie » Ultimele înscrieri se fac ACUM!

În a doua jumătate a lunii septembrie, mai exact pe data de 20 septembrie, la „Junior Arena” va debuta cea de-a V-a ediție a Campionatului Județean și a Cupei României la minifotbal.

Reunite sub denumirea de „Liga botoșănenilor la minifotbal”, evenimentul a stârnit interes în rândul iubitorilor minifotbalului din Botoșani, fenomenul luând în ultimul timp aploare în județul nostru. Potrivit lui Ilie Andrici, președintele ACS Invictus Botoșani, organizatorul evenimentului, singurul club de altfel din județ afiliat la Federația Română de Minifotbal, până în prezent numai puțin de 12 cluburi și-au manifestat dorința de a lua startul în „Liga botoșănenilor la minifotbal”, eveniment la care „Monitorul de Botoșani” va fi partener media pe toată perioada desfășurării acestuia.

„Interesul este mare și suntem convinși că evenimentul va fi un real succes. Împreună cu colaboratorii mei, am luat decizia de a mări perioda înscrierilor până pe 15 septembrie, dorința fiind de a da prilejul tuturor celor care formează o echipă competitivă să poată practicica minifotbalul săptămânal. Startul Campionatului Județean și a Cupei României se va da pe 20 septembrie 2021 și se va încheia pe 31 mai 2022. Un aspect foarte important este că echipele care se vor clasa pe podium, atât în Campionatul Județean cât și în Cupa României, vor participa la competițiile organizate la nivel național sub egida Federației Române de Minifotbal”, a  declarat Ilie Andrici, președintele ACS Invictus Botoșani, organizatorul „Ligii botoșănenilor la minifotbal”.

Vă reamintim că în această vară, municipiul nostru a găzduit Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor la minifotbal. Competiția, la care „Monitorul de Botoșani” a fost de asemenea singurul partener media, s-a dovedit a fi un real succes, la eveniment paricipând 22 de echipe din Arad, Bacău, Bihor, Bistrița – Năsăud, Botoșani, București, Galați, Hunedoara, Iași, Neamț, Ploiești, Zalău și Timișoara.

Deja ai votat!