Tenisul de masă botoșănean trece la alt nivel: CS Ardex a promovat în divizia B » „Greul de abia acum începe!”

Recent, la Moinești, a avut loc turneul de calificare pentru promovarea în divizia națională B la tenis de masă, eveniment organizat sub egida Federației Române de tenis de masă.

Județul Botoșani a fost reprezentat de Clubul Sportiv Ardex, echipa fiind formată din jucătorii Cătălin Albu, Cătălin Sumănaru și Vlad Albu.

Sub îndrumarea lui Doru Viorel Popescu, președintele Clubului Sportiv Ardex, botoșănenii au avut o evoluție bună reușind în urma rezultatelor înregistrate o calificare istorică pentru tenisul de masă botoșănean, respectiv accederea în premieră în divizia națională B.

„Ne așteaptă un sezon competițional greu, cu multe echipe valoroase din toată România. Pentru început, obiectivul declarat este menținerea în divizia B. Ne dorim ca prin această performanță realizată să atragem mult mai mult interesul celor ce-și doresc practicarea acestui sport la nivel de divizie națională B. Mulțumim sponsorilor și tuturor celor care au fost alături de noi și ne-au sprijinit făcând ca această performanță să fie posibil de realizat”, a declarat Doru Viorel Popescu, președintele Clubul Sportiv Ardex.

Deja ai votat!