Mutu, echilibrat după victoria cu Petrolul din Cupă: „Urmează deplasarea de la Botoșani, unde…!”

Adrian Mutu, antrenorul principal al formației „U” Craiova 1948, le-a cerut elevilor săi să treacă repede peste euforiat victoriei cu Petrolul Ploiești, scor 1-0, meciul disputându-se în 16-imile de finală ale Cupei României, ediția 2021-2022.

„Juveții” lui Mutu au făcut diferența pe „Ilie Oană” în al doilea mitan, reușita lui Ondaan din minutul 52 stabilind și scorul final al confrunătrii.

„E o victorie importantă pentru moralul nostru și pentru avansarea în Cupă. Trecem, nemeritat, printr-o perioadă dificilă în campionat, iar astăzi am obținut o victorie binevenită contra unei formații foarte bune. A fost un ritm bun, ritm de Liga 1. Am fost mai atenți la fazele fixe. Am închis bine jocul. Pe final, am încercat să-i prindem pe contraatac, dar nu ne-a ieșit. Echipa a avut o atitudine potrivită și vreau să-i felicit pe băieți. Urmează deplasarea de la Botoșani, avem nevoie de puncte în campionat. Băieții ar trebui să joace mai relaxați, ei au calitate foarte bună. Uneori, se vede un trac în exprimarea lor. Cred că, pentru moral, această victorie e foarte bună. A fost o atmosferă de Liga 1. Îi așteptăm pe cei de la Petrolul să promoveze, Liga 1 are nevoie de astfel de echipă. Merită felicitați pentru parcursul pe care-l au în acest campionat, le țin pumnii”, a declarat Adrian Mutu, la finalul partidei de la Ploiești.

Deja ai votat!