Galatasaray îi acordă o atenție specială lui Moruțan!!!

Atenție sporită pentru Moruțan la Galatasaray!
Fără Moruțan pe teren în partea secundă, Alanyaspor a dat lovitura în minutul 87, când Daniel Candeias a înscris și i-a administrat primul eșec lui Galatasaray din acest sezon.O desfășurare similară a fost și în etapa a patra de campionat, în meciul cu Trabzonspor (2-2), când fostul jucător de la FCSB a fost înlocuit la pauză, la scorul de 2-1, iar adversarii au reușit să egaleze în partea secundă.

Publicația turcă „Sporx” scrie că Fatih Terim regretă înlocuirea lui Moruțan de la pauză și consideră că absența jucătorului român de pe teren în partea secundă a avut un impact negativ în jocul echipei. În aceste condiții, experimentatul tehnician caută acum o variantă prin care Moruțan să fie folosit timp de 90 de minute.
Un motiv pentru înlocuirile lui Moruțan de la pauză ar fi reprezentat de problemele pe care acesta le arată la antrenament, unde nu ar face față sesiunilor solicitante. Galatasaray ar fi decis să ia deja o măsură în acest sens, iar preparatorul fizic american Scott Piri i-a pregătit un program special de antrenament lui Moruțan, mai scrie sursa citată.
Olimpiu Moruțan, transferat în această vară de Galatasaray, a jucat în patru partide la formația turcă, însă niciodată nu a fost integralist. Cel mai mult a rezistat 85 de minute, în partida cu Lazio (1-0), din Europa League, când a avut și o contribuție importantă la golul echipei sale.

Deja ai votat!