Mirel Rădoi se gândește să renunțe la funcția de selecționer al României!

Mirel Rădoi, selecţionerul României, a declarat la conferinţa de presă care a avut loc după jocul pe care „tricolorii” l-au terminat nedecis pe „Ghencea” cu Islanda, scor 0-0, că se gândește să renunțe la funcție.

„Spun acum că sunt 51% şanse să nu mai continui la naţională. Dar o decizie va fi comunicată după, pentru că foarte multe lucruri se pot întâmpla în perioada asta. Mai avem un meci şi chiar nu vreau să îmi arunc legitimaţia pentru că nici nu o am de foarte mult timp. Merg sigur la meciul din Liechtenstein, nu glumesc. Acum când jucătorii au cea mai mare nevoie eu ce să fac, să-i abandonez? Am fost împreună doi ani şi acum îi las la greu? Nu. Eu ştiu acum prin ce trec ei şi probabil că meciul din seara asta îi va chinui toată viaţa”, a declarat selecţionerul României.

Germania, care deja și-a asigurat locul la turneul final de anul viitor, conduce grupa cu 24 de puncte, urmată de Macedonia de Nord cu 15 puncte, România cu 14 puncte, Armenia cu12 puncte, Islanda cu 9 puncte și Liechtenstein cu 1 punct.

 

Deja ai votat!