„Tricolorii” joacă astăzi în Liechtenstein cu gândul la o minune la Skopje!

Liechtenstein – România, va avea loc astăzi de la ora 19:00 la Vaduz, confruntarea urmând a conta pentru ultima rundă a Grupei J din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale. Partida va fi în direct pe Pro TV.

De la aceeași oră cu meciul pe care „tricolorii” îl vor susține pe terenul „lanternei”, vor avea loc partidele Armenia – Germania și Macedonia de Nord – Islanda. Or selecționata lui Mirel Rădoi este direct interesată de deznodământul jocului de la Skopje, pentru că o victorie a „tricolorilor” în Liechtenstein coroborat cu un eventual eșec sau semieșec al macedonenilor cu nordicii ar duce România la barajul pentru Cupa Mondială de anul viitor din Qatar.

După 9 etape disputate în această grupă, Germania este lider cu 24 de puncte, fiind virtual câștigătoare a grupei și calificată la Mondialul din Qatar. Pe locul 2 se află Macedonia de Nord cu 15 puncte, locul 3 fiind ocupat de reprezentativa României cu 14 puncte. Armenia ocupă locul 4 cu 12 puncte, Islanda se află pe locul 5 cu 9 puncte în timp ce Liechtenstein este ultima cu un punct.

Deja ai votat!