spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăSportFrancezul FC-ului Bogdan Racovițan, fericit că joacă pentru România: „Tot timpul a...

Francezul FC-ului Bogdan Racovițan, fericit că joacă pentru România: „Tot timpul a fost un obiectiv să ajung sub tricolor!”

Fundașul central al FC Botoșani, Bogdan Racovițan, este anunțat titular în amicalul de gală pe care reprezentativa U21 a României îl va susține marți, 16 noiembrie, de la ora 18:30 la Frosione cu selecționata similară a Italiei.

Născut în Franța, la Dijon, tânărul internațional al grupării locale a ajuns în România la începutul acestui an, semnând un contract cu trupa pregătită de Marius Croitoru. Înainte de a-și începe aventura la FC Botoșani, Racovițan evoluase toată cariera la Dijon. Cu mama franțuzoaică și tatăl român, Bogdan Racovițan a declarat într-un interviu acordat celor de la frf.ro că a știut întotdeauna că viitorul său fotbalistic înseamnă România.

„Mă simt foarte bine. Avem un colectiv bun, atmosfera este foarte bună. Pentru mine a fost tot timpul un obiectiv să ajung sub tricolor. Mă bucur că mi s-a îndeplinit visul. Prima dată când mi s-a cântat imnul am avut emoții. Am fost foarte mândru”, a declarat Bogdan Racovițan.

Apărătorul FC Botoșani a spus că a rămas plăcut impresionat de Liga 1, pe care a descoperit-o la începutul acestui sezon și a afirmat că deși în prima divizie a țării nu se joacă cu aceeși intensitate ca în Franța, campionatul este bun.

„Liga 1 mi se pare un campionat bun, cu jucători valoroși, de calitate. Ca intensitate, e mai jos ca Franța, dar este un campionat puternic. Nu regret că am ajuns la FC Botoșani. Eu zic că am făcut o alegere bună”, a mai spus Racovițan.

Fotbalistul născut pe 6 iunie 2000 a debutat sub „tricolor” în amicalul România U21 – Georgia U21, încheiat cu scorul de 1-1.

În acest sezon, în tricoul FC Botoșani, Bogdan Racovițan a fost integralist în toate cele 15 meciuri susținute în turul acestui „regular”, trecându-și în cont un gol și două cartonașe galbene.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.4 ° C
9.6 °
8.2 °
97 %
4.8kmh
100 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...