miercuri, mai 8, 2024
AcasăSport„Deja vu” cu FCSB » „Clasicul 2 la pauză, 1 la final”...

„Deja vu” cu FCSB » „Clasicul 2 la pauză, 1 la final” a ieșit din nou!

FC Botoşani, a pierdut pentru a 17-a oară în 23 de „directe” cu FCSB și a rămas cu o singură victorie în istoria confruntărilor cu „roș-albaștrii”.

În prima etapă a returului acestui regular al Ligii 1, pe „Național Arena”, gruparea locală a cedat cu scorul de 3-1 (0-1). Desfășurarea  partidei a fost identică cu cea din luna aprilie a acestui an, în prima etapă a play-off-ului ediției 2020-2021. Atunci, Așkovschi deschidea scorul pentru FC Botoșani în minutul 38, echipa lui Gigi Becali întorcând rezultatul după pauză prin reușitele lui Octavian Popescu (min. 66) și Ionuț Panțâru (min. 70).

Dumincă seară, pe „Național Arena”, datele problemei au fost aceleași ca și în aprilie. Trupa pregătită de Marius Croitoru a deschis scorul prin Christopher Braun (min. 25), irosind numeroase şanse de a tranşa disputa în favoarea sa. Și cum în fotbal, o lege nescrisă spune că ocaziile se răzbună, FCSB a revenit în ultimul sfert de oră şi întors rezultatul.

Valentin Gheorghe a egalat cu un şut din marginea careului (min.77), după care Ianis Stoica (min.86) i-a adus pe „roș-albaștri” în avantaj, finalizând din cinci metri o centrare trimisă de  Constantin Budescu. La ultima fază a meciului Florin Tănase a închis tabela, învingându-l pe Pap după ce a ridiculizat defensiva botoșăneană.

S-a terminat 3-1, iar „clasicul 2 pauză, 1 final” a ieșit din nou, aducând pariorilor un profit uriaș, cota pentru o astfel de selecție trecând de 25 (n.r. 100 lei pariați pe această selecție asigură un profit de 2.500 de lei).

În urma acestui rezultat, FCSB a rămas pe locul 2, cu 34 de puncte, la opt lungimi de liderul CFR Cluj. De partea cealaltă, FC Botoșani a pierdut o poziție în clasament, fiind pe locul 5 cu 27 de puncte, gruparea locală fiind devansată la golaveraj de Rapid.

După jocul pe care l-a susținut cu FCSB, jucătorii FC Botoșani au revenit în localitate, urmând a demara pregătirile pentru disputa din runda a 17-a de pe „Municipal” cu FC Voluntari. Partida cu ilfovenii va avea loc duminică, 28 noiembrie, de la ora 17:30.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
14.6 ° C
16.6 °
12.7 °
57 %
2.7kmh
100 %
mie
14 °
joi
16 °
vin
19 °
sâm
17 °
Dum
17 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

S-a înghesuit lumea la stadion la ultimul meci. Să sperăm că o să mai avem la ce ne înghesui.

EDITORIAL

…îl semnează recent unul dintre botoșănenii ce n-au încetat să caute, să cerceteze, să găsească, să îmbogățească amintirea mereu neodihnită a Luceafărului. Acesta se...

EPIGRAMA ZILEI

Norodul fiind absent, Tagma hulită de tine Are conturile pline Și-o găsești în ... Parlament!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...