vineri, martie 29, 2024
AcasăSportCornel Dinu aruncă bomba după FCSB – FC Botoșani: „Varianta care a...

Cornel Dinu aruncă bomba după FCSB – FC Botoșani: „Varianta care a fost ca cineva să joace 2 pauză, 1 final. Era să cad de la masă!”

La o zi după meciul FCSB – FC Botoșani, scor 3-1 (0-1), meci disputat pe „Național Arena” în cadrul primei runde a returului acestui sezon regular al Ligii 1, legenda dinamovistă Cornel Dinu, a dezvăluit o întâmplare halucinantă.

„Am auzit o variantă care m-a lăsat de era să cad de la masă. Cică varianta care a fost ca cineva să joace 2 pauză, 1 final. I s-a spus din partea cuiva foarte apropiat de FCSB şi a jucat… Jocurile de noroc. A jucat 10 milioane (n.r. 1.000 de lei). Cineva i-a dat pontul şi a jucat 1.000 de ei şi a luat 120 de milioane (n.r. 12.000 de lei). Cel care i-a dat pontul e un negustor tot din zona aia şi fost jucător de la FCSB. Dacă vezi golurile din final, e aşa. Nu vreau să dau nume, pentru că pare o oroare să ajungi la o asemenea compromitere a fotbalulul. Nu am inventat noi asta, dar la noi sunt multe suspiciuni…Botoşani a făcut un pas în spate interpretabil şi FCSB a făcut două schimbări care au schimbat rezultatul pe final. E o partidă interpetată ca un şoc extraordinar. Mi s-a părut, am aşa o educaţie naivă a corectitudinii în fotbal… Mi s-a părut un joc, în ciuda amiciţiei dintre cele două echipe, un joc corect”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Pe „Național Arena”, trupa pregătită de Marius Croitoru a deschis scorul prin Christopher Braun (min. 25), irosind numeroase şanse de a tranşa disputa în favoarea sa. Și cum în fotbal, o lege nescrisă spune că ocaziile se răzbună, FCSB a revenit în ultimul sfert de oră şi a întors rezultatul.

Valentin Gheorghe a egalat cu un şut din marginea careului (min.77), după care Ianis Stoica (min.86) i-a adus pe „roș-albaștri” în avantaj, finalizând din cinci metri o centrare trimisă de  Constantin Budescu. La ultima fază a meciului Florin Tănase a închis tabela, învingându-l pe Pap după ce a ridiculizat defensiva botoșăneană.

Desfășurarea  partidei a fost identică cu cea din luna aprilie a acestui an, în prima etapă a play-off-ului ediției 2020-2021. Atunci, Așkovschi deschidea scorul pentru FC Botoșani în minutul 38, echipa lui Gigi Becali întorcând rezultatul după pauză prin reușitele lui Octavian Popescu (min. 66) și Ionuț Panțâru (min. 70).

La pariuri cota pentru selecția „2 pauză, 1 final” la meciul de duminică a fost de 30. Așa cum „Monitorul de Botoșani” v-a arătat în exclusivitate, un botoșănean a avut inspirația de a juca această variantă, „2 pauză, 1 final” atât la meciul de duminică cât și la cel din aprilie.  

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
14.4 ° C
14.6 °
13.8 °
44 %
9.7kmh
13 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...