Valeriu Iftime: „Croitoru nu pleacă de aici în următorii doi ani!”

Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani, a ținut să demonteze zvonurile privind o eventuală despărțire de Marius Croitoru.

După ce în mass-media centrală au apărut informații conform cărora tehnicianul ar urma să semneze cu un alt club din Liga 1, Iftime a declarat că Croitoru va mai rămâne cel puțin încă doi ani la FC Botoșani.

„Marius mai stă cel puțin doi ani. Am un contract pe doi ani cu el. Eu cred că proiectele sănătoase se fac pe termen lung și ai nevoie de timp, răbdare. Țin ca el să rămână la noi, i-am citit filosofia. Am semnat un contract, este adevărat că rezultatele țin antrenorii, dar nu sunt așa disperat să ne dăm foc la valiză după un rezultat. Eu îi garantez încă doi ani la Botoșani, să văd cât poate el. La un moment dat, dacă face performanță la Botoșani, va primi o ofertă de nerefuzat”, a declarat Valeriu Iftime.

Cu Marius Croitoru pe bancă, FC Botoșani s-a calificat de două ori în play-off și are șanse mari să se califice și în acest sezon, gruparea locală clasându-se pe locul 4 după 21 de runde, cu 34 de puncte, având un avans de două puncte față de Rapid, formație aflată pe locul 7.

Deja ai votat!