joi, iulie 18, 2024
AcasăSportRomânia participă cu şapte sportivi la Mondialele de la Liverpool

România participă cu şapte sportivi la Mondialele de la Liverpool

România va participa cu şapte sportivi, doi la feminin şi cinci la masculin, la a 51-a ediţie a Campionatelor Mondiale de gimnastică artistică, programată la Liverpool în perioada 29 octombrie-6 noiembrie, potrivit unui comunicat remis AGERPRES de Federaţia Română de Gimnastică.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

În competiţia feminină, România va fi reprezentată de Ana Maria Bărbosu şi de Andreea Preda, iar în întrecerea masculină, echipa este formată din Andrei Muntean, Gabriel Burtănete, Robert Burtănete, Răzvan Marc şi Roland Modoianu-Zseder.

Ana Maria Bărbosu şi Andreea Preda vor concura în calificări în cea de-a doua subdiviziune, pe 29 octombrie, alături de gimnaste din Spania, Israel, Ecuador, Islanda, Thailanda şi Venezuela. Ele vor începe competiţia la paralele.

La masculin, echipa României va concura în cea de-a treia subdiviziune, pe 31 octombrie, prima rotaţie la bară, alături de reprezentanţii Spaniei, Japoniei, Ucrainei, şi de sportivi din Lituania, India, Suedia şi Bulgaria.

Gimnaştii români vor fi însoţiţi de antrenorii Gina Gogean Groza, Lucian Sandu, Marius Berbecar, Marius Urzică şi Gerard Speestra, arbitrii Angela Cacoveanu şi Nicuşor Pascu, cadrele medicale Lucian Nicolescu, Răzvan Spirescu şi dr. Mihai Râşcu.

Corina Moroşan şi Marcela Fumea vor fi team manager pentru delegaţia feminină, respectiv pentru cea masculină. Plecarea delegaţiei conduse de Ingrid Istrate va avea loc marţi 25 octombrie.

Peste 400 de sportivi vor concura la M&S Bank Arena din Liverpool.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
30.6 ° C
30.6 °
30.5 °
50 %
3.5kmh
100 %
joi
29 °
vin
33 °
sâm
32 °
Dum
29 °
lun
27 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

La ce vremuri sunt, e bine să ai ventilator la purtător.    

EDITORIAL

La primul congres al PMR - 21-23 februarie 1948, interpelat de Petru Groza, care i-a atras atenția că închisorile sunt pline de țărani și...

EPIGRAMA ZILEI

Astăzi este prima oară Când vă supun unui test: Spuneți, dragostea de-o vară Intră la ... incest? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...