spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăSportAstăzi, ora 13:30: CS Mioveni – FC Botoșani »»

Astăzi, ora 13:30: CS Mioveni – FC Botoșani »»

FC Botoșani își dorește să continue seria rezultatelor pozitive.

După două victorii la „indigo”, scor 1-0 cu „U” Craiova 1948 pe „Municipal” în SuperLigă și Gloria Buzău în deplasare în prima rundă a grupei B din Cupa României, echipa pregătită de Mihai Teja va încerca să prelungească seria invincibilă din meciurile oficiale, la cinci jocuri.

Pe lângă victoriile enumerate mai sus în această serie includem și remizele 1-1 cu Rapid de pe „Giulești” și tot 1-1 cu ”U” Cluj pe „Municipal”, aceste două egaluri fiind consemnate în SuperLigă.

La startul ultimei etape a „regularului”, FC Botoșani ocupă locul 11 cu 17 puncte, la egalitate cu FCSB care este pe locul 7, departajarea fiind făcută însă de golaveraj, gruparea locală având însă și o restanță, pe „Municipal”, chiar cu „roș-albaștrii”.

De partea cealaltă, CS Mioveni închide clasamentul în SuperLigă. Formația lui Flavius Stoican deține „lanterna” cu 7 puncte, iar un eventual rezultat negativ contra botoșănenilor le-ar îngreuna și mai mult misiunea, care deja se anunță a fi infernală, de a se salva de la retrogradare.

Istoricul „directelor” este de partea FC Botoșani, care are două victorii în cele 4 partide oficiale, celelalte două jocuri terminându-se nedecis.

Partida CS Mioveni – FC Botoșani, va avea loc duminică, de la ora 13:30, meciul fiind în direct la Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

 

Deja ai votat!
Botoșani
ploaie moderată
9.9 ° C
10.4 °
8.8 °
95 %
5.8kmh
100 %
joi
10 °
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...