marți, martie 19, 2024
AcasăSportClub în pragul desfiinţării chiar când scria istorie

Club în pragul desfiinţării chiar când scria istorie

Particiaparea CS Ardex Botoșani la barajul de promovare în divizia națională A de tenis de masă este pusă în pericol. Ba mai mult, clubul botoșănean este în pragul desființării.

Calificată la faza semifinalelor, programată în perioada 21-22 aprilie, unde ar trebui să întâlnească în manșă tur-retur formația C.S.TTT București, echipa condusă de Doru Viorel Popescu nu are în acest moment resuresele financiare care să-i permită să susțină acest baraj care ar putea pune numele județului Botoșani pe harta tenisului de masă din România.

Contactat de reporterii „Monitorului de Botoșani”, singura publicație care a promovat necondiționat în mass-media acest sport deosebit de frumos, Doru Viorel Popescu a recunsocut că se află într-o situație de criză, șansele să se prezinte la baraj fiind „zero”.

„Ne aflăm într-un moment în care lipsa banilor ne pune în situația de a nu ne putea prezenta la acest baraj de promovare. Chiar dacă am spus că vom face tot posibilul pentru a realiza această performanță, care ar fi unică în istoria tenisului de masă din județul Botoșani, momentan dorința noastră va ramâne doar un vis frumos”, a declarat Doru Viorel Popescu, președintele CS Ardex Botoșani.

Doru Viorel Popescu: „M-am săturat să fiu catalogat cerșetor legal”

Președintele CS Ardex Botoșani a spus că se gândește chiar la retragerea echipei de la barajul de promovare, din campionatul național de tenis de masă și nu în ultimul rând chiar la desființarea clubului.

„Nu vă ascund că în momentul de față lucrez la documentația privind retragerea echipei de la barajul de promovare, retragerea echipei din campionatul național de tenis de masă și chiar desfințarea CS Ardex. Cum orice început are și un sfârșit se pare că a venit momentul ca județul Botoșani să dispară definitiv de pe harta României privind sportul de performanță în tenisul de masă.

Nu este o noutate dezinteresul de finanțare venit din partea autorităților locale, județene și mediul privat de afaceri. Am obosit atât fizic cât și psihic să lupt cu morile de vânt, m-am săturat să fiu catalogat „cerșetor legal” de oamenii cu care am discutat vis-a-vis de o posibilă finanțare a clubului în drumul spre noi performanțe.

Regret această decizie dar am făcut atât cât mi-a stat în putință, iar dacă există cineva care crede că poate face mai mult îl invit cu mare drag să facă cel puțin același lucru.Trăirile personale mi-au lăsăt un gust amar.

Am fost ironizat,umilit, discreditat și în unele cazuri scos pur și simplu afară dintr-o încăpere datorită faptului că mi-am permis să solicit finanțări. Rămân pentru mine performanțele și rezultatele acestor băieți minunați ce s-au dăruit trup și suflet acestei echipe care a reprezentat județul Botoșani în sportul de performanță”, a afirmat Doru Viorel Popescu.

Președintele CS Ardex Botoșani intenționează să se retragă din viața sportivă

Acesta a mai spus că a convocat în prima săptămână a lunii aprilie întreg lotul de jucători format din  Alexandru Aga, Vlad Albu, Cătălin Sumanaru și Cătălin Albu, pentru a purta o discuție cu privire la viitorul lor.

„Personal cred că va fi doar o simplă formalitate pentru a evolua în continuare la nivel înalt deoarece sunt mai multe echipe interesate de transferuri iar performanțele și evoluțiile avute îi recomandă pe deplin. În privința mea…cum viața merge doar înainte, cred a venit momentul să mă retrag din lumea sportului să îmi petrec mai mult timp în sânul familiei și să mă bucur de viață. Aș vrea să închei prin a mulțumi tuturor celor ce au au fost alături de noi și ne-au sprijinit financiar în tot acest timp și nu în ultimul rând mulțimim cotidianului „Monitorul de Botoșani” pentru că promovarea necondiționată a tenisul de masă. În nume personal, în numele întregii echipe de conducere, în numele sportivilor ce au reprezentat acest județ în sportul de performanță, aveți tot respectul nostru”, a conchis Doru Viorel Popescu.

Vă reamintim că CS Ardex Botoșani a câștigat sezonul în Campionatul Național de seniori Divizia B seria I, competiție organizată sub egida Federației Române de Tenis de Masă (FRTM), calificându-se astfel la turneul final pentru promovarea în Divizia Națională A din perioada 21-22 aprilie, la care însă nu se poate prezenta din cauza lipsei banilor.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
1.6 ° C
1.7 °
0.5 °
89 %
2.7kmh
60 %
mar
5 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
10 °
sâm
12 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Se lucrează în grup, că o parte din angajați trebuie să supravegheze trecătorii.

EDITORIAL

Pe vremea când Petre Daea a transformat Ministerul Agriculturii într-o veritabilă scenă pentru interminabilele lui spectacole de stand up comedy, marea întrebare a unora...

EPIGRAMA ZILEI

Cât de tont poate să fie Nu am nicio îndoială, Că pe lâng-a lui soție Și-aparențele-l înșeală…   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...