joi, mai 16, 2024
AcasăSportȘcoala botoșăneană de haltere a confirmat din nou pe plan internațional (Foto...

Școala botoșăneană de haltere a confirmat din nou pe plan internațional (Foto + Video)

Școala botoșăneană de haltere a confirmat din nou pe plan internațional.

Prezenți în lotul național care a participat la Campionatul European de haltere destinat categoriei junior și tineret de la București, sportivii legitimați la secția de haltere a Clubului Sportiv (CS) Botoșani, au cucerit șase medalii, dintre care trei de aur, două de argint și una de bronz.

Performera delegației botoșănene a fost Andreea Cotruța, care a cucerit două medalii de aur în limitele categoriei 55 de kilograme destinată juniorilor. La stilul „smuls” botoșăneanca a urcat pe prima treaptă a podiumului cu o performanță de 88 de kilograme, iar la „aruncat” a urcat pe locul doi cu 110 categoria kilograme, cucerind aurul cu un „total” de 198 kilograme.

Tot trei medalii și-a trecut în palmares la această ediție a Europeanului de haltere de la București și Anca Grosu. Botoșăneanca, care a concurat în limitele categoriei 64 de kilograme destinată juniorilor, a terminat pe locul 3 la „smuls” cu 88 de kilograme, cucerind aurul la „aruncat” cu o performanță de 115 kilograme. Cu 203 kilograme, Anca Grosu a bifat și argintul la „total”.

Cea de-a treia sportivă a CS Botoșani prezentă în lotul național care a participat la Europenele din Capitala României, Ioana Miron, și-a trecut în cont un loc 6 la stilul „smuls” în limitele categoriei 45 de kilograme tot în competiția destinată juniorilor.

Lotul României pentru Campionatele Europene de juniori şi tineret a fost alcătuit din 33 de sportivi, 20 la juniori şi 13 la tineret.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
13.3 ° C
14.6 °
13.3 °
47 %
0.5kmh
39 %
joi
12 °
vin
19 °
sâm
12 °
Dum
20 °
lun
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Noroc că l-au băgat la bulău pe Dragnea și a unit Iohannis partidele, că era festival și în centru, dar cu altfel de muzică.

EDITORIAL

Vești „bune” pentru învățământul românesc. Săptămâna aceasta trebuia să intre în tipografii „Broșura pentru admiterea în liceu”, un document cât se poate de util...

EPIGRAMA ZILEI

Am înțeles din ce pricini Marea deloc nu le priește : El să n-audă de rechini Iar dumneaei, de … pește! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...