marți, mai 14, 2024
AcasăSportÎn week-end se dă startul Campionatulul Județean - Ligii a IV-a. Surpriza...

În week-end se dă startul Campionatulul Județean – Ligii a IV-a. Surpriza ar putea veni de la Vârfu Câmpului

În acest week-end se va da startul Campionatului Județean – Liga a IV-a, ediția 2023-2024, competiție organizată de Asociația Județeană de Fotbal (AJF).

Întrecerea, care se anunță a fi cea mai interesantă și disputată din ultimii ani, va alinia la start 14 echipe. Din Liga a IV-a au retrogradat la finele sezonului trecut echipele AS Flacăra Flămânzi, Nord Star Pomârla și Viitorul Broscăuți. În schimb, în Liga a IV-a au promovat în urma parcuruslui pe care l-au avut în sezonul trecut în Liga V formațiile ACS Epureni și Viitorul Borzești, cele două echipe din comuna Ungureni urmând a se duela chiar în runda din acest week-end care va deschide acest sezon competițional.

De remarcat ar fi și revenirea în campionatul județean a celor de la Viitorul Albești, după ce forrmația lui Brăduț Brașoveanu a făcut o fuziune prin absorbție cu Rapid Ungureni.

„Inițial cei de la Ungureni au spus că vor lua startul în campionat, însă au pierdut foarte mulți jucători și nu mai aveau un lot cu care să se prezinte la meciuri. În plus și omul care conduce destinele echipei era cam singur de mult timp…A apărut această variantă de fuziune prin absorbție cu Albeștiul. Atât timp cât totul s-a făcut legal, nu este nicio problemă din punctul nostru de vedere. Va fi un campionat interesant și ne dorim ca totul să se desfășoare într-un climat de fair-play total”, a declarat Bogdan Zanfirescu, președintele Asociației Județene de Fotbal (AJF) Botoșani.

Surpriza ar putea veni de la Vârfu Câmpului! 

La fel ca și anul trecut echipele din Curtești, Dorohoi și Bucecea sunt candidate la podiumul Ligii a IV-a. Surpriza ar putea veni însă de la Vf. Câmpului, unde Pro Sport a suferit în această vară o trasformare radicală, fiind una dintre pretendentele la titlul de campioană în urma transferurilor făcute.

Susținută de Primăria Vf.Câmpului și de un sponsor local, tandemul managerial Octavian Faier-Gabi Chițanu i-a încredințat conducerea tehnică lui Ciprian Dobincă, sub comanda acestuia ajungând printre alții Mara Orășanu, Adrian Cososchi, Clement Pălimaru, Cosmin Matei, Robert Grumezescu, Adrian Amariei sau  Alexandru Ciornea, jucători cu state vechi la Liga a 2-a și a 3-a și chiar la nivelul primului eșalon, cum este cazul lui Clement Pălimaru.

„S-a făcut o echipă frumoasă la Vf. Câmpului, una dintre cele mai bune la nivelul Ligii a IV-a. Obiectivul este să jucăm un fotbal de calitate, să câștigăm fiecare meci și de ce nu, să fim pe primul loc. Sunt convins că nu vom dezamăgi și ne vom ridica la nivelul așteptărilor pe care le au oamenii din Vf. Câmpului și sponsorii echipei”, a declarat Octavian Faier, managerul formației Pro Sport Vf. Câmpului.

În prima etapă, Pro Sport Vf. Câmpului va juca la Stăuceni cu Unirea din localitate.

Program etapa I Liga IV – Campionatul Județean
Duminică, 20 august

ora 11:00 Partizanul Tudora – Șoimii Bălușeni
ora 11:00 Unirea Stăuceni – Pro Sport Vf. Câmpului
ora 11:00 AFC Sulița –Inter Dorohoi
ora 11:00 AS 2000 Bucecea – Unirea Curtești
ora 11:00 Voința Șendriceni – Sportivul Trușești
ora 11:00 Viitorul Albești – Unirea Săveni
ora 11:00 Viitorul Borzești – ACS Epureni

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
12.6 ° C
12.6 °
11.6 °
74 %
3.1kmh
85 %
mar
11 °
mie
13 °
joi
17 °
vin
17 °
sâm
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doina Federovici (foto stânga) a fost în campanie electorală și la târgul agro-zoo de la Popăuţi.

EDITORIAL

Campanie electorală, desigur, astfel că nu trebuie să ne mire faptul că indivizii care visează să ne spolieze în următorii patru ani nu se...

EPIGRAMA ZILEI

Ba-i subțire, ba e gros Dar cu ... caracter frumos. Și oriunde pe pământ E ... purtător de cuvânt! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...