spot_img
duminică, aprilie 28, 2024
AcasăSportStart în play-off-ul Cupei României

Start în play-off-ul Cupei României

Astăzi se va da startul partidelor din play-off-ul Cupei României. Cinci din cele 16 meciuri programate în această fază a competiției, se vor disputa astăzi.  

Vă reamintim că aceasta este ultima rundă înaintea fazei grupelor, introdusă odată cu noul format al competiției, începând din sezonul precedent.
Șapte din cele 16 jocuri programate în această fază se vor vedea în direct la televizor (Digi Sport & Prima Sport) sau pe www.frf.tv. Printre aceste jocuri însă nu se află CS Mioveni – FC Botoșani.

Așa cum v-am informat și anterior, formatul Cupei României Betano, inaugurat în ediția precedentă, prevede ca în faza play-off-ului să participe 32 de echipe, dintre care 24 de echipe calificate din turul anterior şi 8 echipe din Liga 1. Cele opt echipe din primul eşalon sunt cele patru echipe clasate pe locurile 3-6 la finalul play-out-ului ediţiei anterioare de campionat, alături de cele două câştigătoare ale barajului de menţinere-promovare în Liga 1 şi cele două nou-promovate direct în actuala ediţie de campionat.

La tragerea la sorți, s-au grupat echipele din urna A cu echipe din urna B (8 jocuri) şi, în continuare, cele 16 echipe rămase în urna B se grupează între ele (8 jocuri).

Jocurile din cadrul play-off-ului Cupei României Betano, ediția 2023-2024, sunt programate în 30 august. Excepția pot face meciurile televizate, programul urmând a fi stabilit și comunicat ulterior pe site-ul FRF.

În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

Executarea suspendării pentru cartonaşele roşii primite de jucători / antrenori în jocurile Cupei României, indiferent de faza a competiţiei se face în primul joc oficial disputat de oricare dintre echipele clubului, indiferent de competiţie. În caz de litigiu, competenţa soluţionării aparţine Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF.

Partidele se vor desfăşura în conformitate cu prevederile articolului 30 din ROAF, “Organizarea şi programarea Cupei României”. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

Iată programul complet și televizările din play-off-ul Cupei României:

Marți, 29 august
ora 17.30: FC Bacău – Oțelul Galați, (FRF.tv)
ora 17.30: CSC 1599 Șelimbăr – FC Voluntari
ora 17.30: Phoenix Buziaș – Chindia Târgoviște
ora 17.30: CSM Deva – Gloria Buzău
ora 19.00: Metaloglobus – Dinamo (Digi Sport 1, Prima Sport 1)
Miercuri, 30 august
ora 17.00 FC Bihor Oradea – FC Argeș (Digi Sport 1, Prima Sport 1)
ora 17.30 CS Mioveni – FC Botoșani
ora 17.30 Progresul Pecica – Viitorul Șimian
ora 17.30 CSM Alexandria – Concordia Chiajna
ora 17.30 FC Unirea Dej – CSA Steaua
ora 17.30 Viitorul Ianca – CS Tunari
ora 17.30 Corvinul Hunedoara – AFK Csikszereda  (FRF.tv)
Joi, 31 august
ora 17.00 Ceahlăul – „U” Cluj, (Digi Sport 1, Prima Sport 1)
ora 17.30 SCM Zalău – Poli Iași  (FRF.tv)
ora 17.30 Unirea Slobozia – FC Hermannstadt
ora 20.00 CSC Dumbrăvița – UTA Arad (FRF.tv)

Programul Cupei României Betano, 2023-2024
FAZA NAŢIONALĂ
Play-off
: 30 august 2023
Faza grupelor, etapa 1: 27 septembrie 2023
Faza grupelor, etapa 2: 1 noiembrie 2023
Faza grupelor, etapa 3: 6 decembrie 2023
Sferturi de finală: 3 aprilie 2024
Semifinale: 24 aprilie 2024
Finala Cupei României: 15 mai 2024

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
8.9 ° C
9.6 °
6.1 °
74 %
1.7kmh
0 %
Dum
20 °
lun
20 °
mar
19 °
mie
12 °
joi
12 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...