spot_img
luni, aprilie 29, 2024
AcasăSportCS Ardex Botoșani și-a prezentat lotul cu care va aborda în premieră...

CS Ardex Botoșani și-a prezentat lotul cu care va aborda în premieră Divizia Națională A (VIDEO + FOTO)

CS Ardex Botoșani și-a prezentat lotul de jucători cu care va aborda Divizia Națională A de tenis de masă, eșalon valoric în care gruparea locală a promovat în premieră la sfârșitul lunii aprilie a acestui an.

Evenimentul, a avut loc în intimitatea clubului, în propria sală, în prezența celor care conduc destinele echipei, președintele Doru Viorel Popescu și vicepreședintele Cristina Popescu, a apropiaților „familiei” CS Ardex Botoșani și nu în ultimul rând a celor cinci jucători care formează lotul și care vor da totul la masa de joc pentru a face cinste Botoșaniul, CS Ardex fiind a doua echipă care reprezintă județul nostru la nivelul primului eșalon valoric al țării după FC Botoșani.

Multiplii campioni județeni, Alexandru Aga și Ciprian Onufrei, în lot!

Lotul de jucători pe care CS Ardex Botoșani se va baza în acest campionat este alcătuit din ieșenii Cătălin Sumanaru (22 ani), Vlad Albu (29 ani) și Cătălin Albu (31 ani) și multiplii campioni județeni ai Botoșaniului, Alexandru Aga (28 ani) și Ciprian Onufrei (43 ani), acesta din urmă reprezentând de altfel și singurul transfer în inter-sezon făcut de Doru Viorel Popescu, președintele clubului botoșănean.

„Obiectivul echipei este menținerea în Divizia națională A de tenis de masă. Avem un lot solid de jucători, cu o medie de vârstă de 30 de ani, o vârstă a maturității, a experienței și a unei viziuni de joc, ce ar trebui să fie câștigătoare. Mizez pe ambiție, încredere, concentrare și dăruire la masa de joc. Deținem toate atuurile pentru a pleca la drum optimiști și încrezători în șansa noastră de a ne atinge obiectivul pe care l-am menționat mai sus. Cu siguranță va fi un sezon dificil, însă am deplină încredere în jucătorii mei, în capacitatea lor de a duce la îndeplinire obiectivul propus”, a declarat Doru Viorel Popescu, președintele CS Ardex Botoșani.

Mulțumiri publice pentru Cornel Șfaițer și „Monitorul de Botoșani!”

Acesta a ținut să mulțumească public celor care i-au fost alături în realizarea acestei performanțe, promovarea în premieră a unei echipe din Botoșani în elita tenisului de masă din România, dar și omului de afaceri Cornel Șfaițer, patronul Prodalcom, cel care i-a întins o mână de ajutor în această vară pentru a putea pleca la drum în acest prim sezon al echipei în Divizia Națională A de tenis de masă. De asemenea, Doru Viorel Popescu a mulțumit și municipalității, pentru că a a aprobat o sumă de 19.135 de lei în cadrul „Programului Promovarea Sportului de Performanță” prin ”Proiectul „Ardex Botoșani – Tenis de Masă la Nivel de Performanță”. Nu în ultimul rând, președintele CS Ardex Botoșani a mulțumit „Monitorului de Botoșani”, singura publicație care a susținut și promovat necondiționat clubul prin rezultatele avute.

CS Ardex Botoșani, singura echipă din Moldova prezentă în Divizia Națională A!             

La startul Diviziei Naționale A ediția 2023-2024, al cărui sezon va debuta în perioada 12-15 octombrie la Odorheiul Secuiesc se vor alinia 16 echipe din întreaga țară. De evindețiat ar fi că zona Moldovei va fi reprezentată de o singura echipă și anume, CS Ardex Botoșani.

„Pentru noi este o mândrie, dar și o onoare în același timp, de a fi singura echipă reprezentantă a Moldovei în Divizia Națională A, însă în același timp este și o mare responsabilitate. Vom face tot ce este posibil pentru ca județul Botoșani să rămâna la loc de cinste în tenisul de masă la nivel de performanță”, a mai spus Doru Viorel Popescu.

Primul club din istoria județului care va evolua în Divizia Națională A

Vă reamintim că CS Ardex Botoșani este primul club din istoria județului care va evolua în Divizia Națională A de tenis de masă. Așa cum am amintit și mai sus, promovarea în elita tenisului de masă românesc a fost obținută la sfârșitul lunii aprilie, în urma unui baraj câștigat la Iași în fața celor de la bucureștenii de la C.S.TTT.

După ce în prima zi a barajului au câștigat cu 3-1 (turul), în a doua zi botoșănenii au cedat cu același scor 3-1 (returul) „dubla” terminându-se cu scorul de 4-4. Departajarea s-a făcut la punctaveraj, botoșănenii acumulând 306 puncte, față de bucureșteni care au avut 289 de puncte.

La un pas de desființare

După cum bine știți și „Monitorul de Botoșani” a și redat la vremea respectivă, CS Ardex Botoșani a fost la un pas de a nu se prezenta la barajul promovării și de a se desființa din cauza situației financiare. Chemați la începutul lunii aprilie 2023 pentru a semna rezilierea contractelor și pentru a-și decide singuri viitorul, lotul de jucători format din Alexandru Aga, Vlad Albu, Cătălin Sumanaru și Cătălin Albu, l-au întors din drum pe președintele Doru Viorel Popescu.

Atunci, jucătorii i-au cerut expres oficialului să nu pună „lacătul” pe club și să accepte provocare de a încerca să scrie istorie pentru tenisul de masă botoșănean cu resurse proprii, reușind în barajul de la Iași să-și îndeplinească visul, punând astfel Botoșaniul pe harta tenisului de masă din România.

Bugetul CS Ardex Botoșani este alcătuit în continuare în mare parte din sponsorizări, motiv pentru care conducerea clubului a lansat un apel la cei care doresc să se alăture în continuare echipei și a o sprijini în drumul către marea performanță, să nu ezite și să contribuie indiferent de sumă. Mai jos aveți și contul CS Ardex Botoșani, unde cei care iubesc sportul, pot contribui, indiferent de sumă: RO 67 BTRL RONC RT 03 5936 8901.

Mai jos aveți o galerie foto și video realizată de Manuel Popescu de la prezentarea lotului CS Ardex Botoșani.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
20.6 ° C
21 °
20.5 °
45 %
4.4kmh
1 %
lun
18 °
mar
20 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
22 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Antrenorul FC Botoșani cățărat pe gard pentru ultimele indicații la meciul cu Dinamo.

EDITORIAL

De când am intrat în Uniunea Europeană banii au curs gârlă, mult peste 70 de miliarde de euro, continuă să vină și vor mai...

EPIGRAMA ZILEI

S-a enervat și a urlat De s-a cutremurat orașul Când și-a găsit soțul în pat Cu ... iepurașul!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...