spot_img
luni, aprilie 29, 2024
AcasăSportCS Ardex Botoșani, gata de start în Divizia Națională A de tenis...

CS Ardex Botoșani, gata de start în Divizia Națională A de tenis de masă (VIDEO)

CS Ardex Botoșani va debuta în acest week-end la Odoheiu Secuiesc în Divizia Națională A de tenis de masă, eșalon valoric în care gruparea locală a promovat în premieră la sfârșitul lunii aprilie a acestui an.

Cu doar câteva zile înainte de începerea campionatului Diviziei Naționale A, Federația Română de Tenis de Masă (FRTM) a stabilit prin tragere la sorți componența celor două grupe. CS Ardex Botoșani, a fost repartizată în prima grupă valorică alături de CSM Craiova, SCM Dunărea 2020 Giurgiu, CSA Steaua București, CSM Bistirța, CS Tenis Club Dej, CSM Constanța, și CSȘ Sf. Gheorghe.

„Este o grupă de foc, iar băieții noștri vor fi obligați să evolueze la potențial maxim pentru îndeplinirea obiectivului și anume menținerea în Divizia Națională A de tenis de masă. Ne așteaptă o deplasare foarte dificilă, cu șapte meciuri pe parcursul a trei zile de concurs. Suntem pe final cu pregătirile lucrăm la ultimele retușuri și vom pleca cu optimism și încredere în șansa noastră. Din punct de vedere fizic jucătorii sunt apți și în același timp pozitivi și încrezători în șansa noastră.

Este foarte greu să ajungi undeva sus dar și mai greu este să te menții acolo. Cu toții ne dorim să facem o figură frumoasă pentru a nu-i dezamăgi pe cei care cred în noi și ne susțin din punct de vedere emoțional și financiar. Vom încerca prin rezultate să arătăm că nu am ajuns întâmplător până la acest nivel și în același timp că locul nostru este aici”, a declarat Doru Viorel Popescu, președintele CS Ardex Botoșani.

CS Ardex Botoșani, singura echipă din zona Moldovei

La startul Diviziei Naționale A ediția 2023-2024, al cărui sezon va debuta în perioada 12-15 octombrie la Odorheiul Secuiesc se vor alinia 16 echipe din întreaga țară. De evidențiat ar fi că zona Moldovei va fi reprezentată de o singura echipă și anume, CS Ardex Botoșani.

„Pentru noi este o mândrie, dar și o onoare în același timp, de a fi singura echipă reprezentantă a Moldovei în Divizia Națională A, însă în același timp este și o mare responsabilitate. Vom face tot ce este posibil pentru ca județul Botoșani să rămână la loc de cinste în tenisul de masă la nivel de performanță”, a afirmat Doru Viorel Popescu.

„Mizez pe ambiție, încredere, concentrare și dăruire la masa de joc”

După cum bine știți, premergător debutului în Divizia Națională A de tenis de masă, CS Ardex Botoșani și-a prezentat lotul de jucători pe care se va baza în acest campionat, acesta fiind alcătuit din ieșenii Cătălin Sumanaru (22 ani), Vlad Albu (29 ani) și Cătălin Albu (31 ani) și multiplii campioni județeni ai Botoșaniului, Alexandru Aga (28 ani) și Ciprian Onufrei (43 ani), acesta din urmă reprezentând de altfel și singurul transfer în inter-sezon făcut de Doru Viorel Popescu, președintele clubului botoșănean.

„Avem un lot solid de jucători, cu o medie de vârstă de 30 de ani, o vârstă a maturității, a experienței și a unei viziuni de joc, ce ar trebui să fie câștigătoare. Mizez pe ambiție, încredere, concentrare și dăruire la masa de joc. Deținem toate atuurile pentru a pleca la drum optimiști și încrezători în șansa noastră de a ne atinge obiectivul pe care l-am menționat mai sus. Cu siguranță va fi un sezon dificil, însă am deplină încredere în jucătorii mei, în capacitatea lor de a duce la îndeplinire obiectivul propus”, a afirmat Doru Viorel Popescu, președintele CS Ardex Botoșani, la prezentarea lotului.

Mulțumiri publice către susținătorii CS Ardex

Vă reamintim că la acest eveniment, Doru Viorel Popescu a ținut să mulțumească public celor care i-au fost alături în realizarea acestei performanțe, promovarea în premieră a unei echipe din Botoșani în elita tenisului de masă din România, dar și omului de afaceri Cornel Șfaițer, patronul Prodalcom, cel care i-a întins o mână de ajutor în această vară pentru a putea pleca la drum în acest prim sezon al echipei în Divizia Națională A de tenis de masă. De asemenea, Doru Viorel Popescu a mulțumit și municipalității, pentru că a a aprobat o sumă de 19.135 de lei în cadrul „Programului Promovarea Sportului de Performanță” prin ”Proiectul „Ardex Botoșani – Tenis de Masă la Nivel de Performanță”. Nu în ultimul rând, președintele CS Ardex Botoșani a mulțumit „Monitorului de Botoșani”, singura publicație care a susținut și promovat necondiționat clubul prin rezultatele avute.

Bugetul CS Ardex Botoșani este alcătuit în continuare în mare parte din sponsorizări, motiv pentru care conducerea clubului a lansat un apel la cei care doresc să se alăture în continuare echipei și a o sprijini în drumul către marea performanță, să nu ezite și să contribuie indiferent de sumă. Mai jos aveți și contul CS Ardex Botoșani, unde cei care iubesc sportul, pot contribui, indiferent de sumă: RO 67 BTRL RONC RT 03 5936 8901.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
19.5 ° C
19.6 °
18.8 °
43 %
3.7kmh
0 %
lun
20 °
mar
20 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Antrenorul FC Botoșani cățărat pe gard pentru ultimele indicații la meciul cu Dinamo.

EDITORIAL

De când am intrat în Uniunea Europeană banii au curs gârlă, mult peste 70 de miliarde de euro, continuă să vină și vor mai...

EPIGRAMA ZILEI

S-a enervat și a urlat De s-a cutremurat orașul Când și-a găsit soțul în pat Cu ... iepurașul!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...