spot_img
luni, aprilie 29, 2024
AcasăSportCS Ardex Botoșani face senzație și în Divizia Națională

CS Ardex Botoșani face senzație și în Divizia Națională

La prima sa participare în Divizia Națională A la tenis de masă, CS Ardex Botoșani a realizat o performanță uriașă.

Botoșănenii au avut o evoluție foarte bună, iar la finalul turului au reușit să se claseze pe locul al treilea în seria din care face parte.

Jucătorii echipei noastre au răsturnat toate calculele hârtiei, la începutul sezonului cei de la Ardex fiind văzuți de adversari ca o formație ce va retrograda în eșalonul inferior.

Însă calculele hârtiei au fost date peste cap de inimioșii jucători care fac parte din echipa care reprezintă Botoșaniul în această competiție.

În „Sala Polivalentă” din Odorheiul Secuiesc, în turul Diviziei Naționale A de tenis de masă, s-au aliniat 16 echipe impărțite în două grupe. CS Ardex, echipa fanion a județului Botoșani și singura reprezentantă din zona Moldovei în același timp, a fost repartizată în prima grupă valorică alături de CSM Constanța, CSM Craiova, CSM  Bistrița, SCM Dunărea 2020 Giurgiu, CSS Sf. Gheorghe, CS Tenis Club Dej, CSA Steaua București.

„Într-o locație spectaculoasă, cu o organizare ireproșabilă, jucătorii echipei noastre au avut o evoluție extraordinară, reușind să dea peste cap toate calculele hartiei. Au fost trei zile de concurs cu jocuri spectaculoase, echilibrate și pe alocuri dramatice, nerecomandate cardiacilor. Lotul de jucatori deplasat a fost format din: Sumanaru Catalin, Aga Alexandru, Albu Vlad si Onufrei Ciprian. Chiar dacă au fost priviți de sus, ironizați, șicanati și pe alocuri tratați cu ostilitate, jucătorii  au dat dovada de un comportament exemplar, iar la terminarea competiției, adversarii le-au intins mâna și i-au felicitat pentru evoluțiile avute”, a declarat Doru Viorel Popescu.

Președintele CS Ardex Botoșani a mai spus că per ansamblu, acest tur de campionat a fost peste așteptări.

„Una peste alta a fost un tur de campionat peste asteptări cu evoluții extraordinare ale baietilor mei, care s-au autodepășit demonstrând că ne merităm locul în Divizia A, și nu întâmplator am ajuns aici. Felicit întreaga echipă pentru ambiție, dăruire, concentrare și dorința de victorie la masa de joc. Sunt conștient că ne așteaptă un retur de campionat infernal, însă am încredere în băieții mei, în capacitățile lor de a duce la îndeplinirie obiectivul propus și anume  mentinerea în Divizia A. Multumesc tuturor celor care ne-au sprijinit financiar, fără voi nu ar fi fost posibilă această performanță”, a adăugat Doru Viorel Popescu, președintele CS Ardex Botoșani.

CS Ardex a promovat după un meci de baraj

CS Ardex Botoșani a reușit promovarea în Divizia Națională A de tenis de masă după un meci extrem de disputat împotriva bucureștenilor C.S. TTT. Astfel, după ce în prima zi a barajului au câștigat cu 3-1 (turul), a doua zi botoșănenii au pierdut cu același scor, dubla terminându-se cu scorul de 4-4. Departeajarea s-a făcut la punctaveraj, botoșănenii acumulând 306 puncte, în timp ce bucureștenii au avut 289 de puncte.

Clubul a fost la un pas de desființare

Cu toate acestea, CS Ardex a fost la un pas să nu se prezinte la meciul de baraj din cauza problemelor financiare, președintele clubului fiind întors în ulimul moment de către jucători, care au ținut morțis să intre în istoria Botoșaniului chiar dacă acest lucru ar fi însemnat să vină cu bani de acasă.  Bugetul CS Ardex Botoșani este alcătuit în continuare în mare parte din sponsorizări, motiv pentru care conducerea clubului a lansat un apel la cei care doresc să se alăture în continuare echipei și a o sprijini în drumul către marea performanță, să nu ezite și să contribuie indifrent de sumă. Mai jos aveți și contul CS Ardex Botoșani, unde cei care iubesc sportul, pot contribui, indiferent de sumă: RO 67 BTRL RONC RT 03 5936 8901.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
20.6 ° C
20.6 °
19.9 °
39 %
4.5kmh
0 %
lun
20 °
mar
20 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
22 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Antrenorul FC Botoșani cățărat pe gard pentru ultimele indicații la meciul cu Dinamo.

EDITORIAL

De când am intrat în Uniunea Europeană banii au curs gârlă, mult peste 70 de miliarde de euro, continuă să vină și vor mai...

EPIGRAMA ZILEI

S-a enervat și a urlat De s-a cutremurat orașul Când și-a găsit soțul în pat Cu ... iepurașul!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...