spot_img
vineri, mai 3, 2024
AcasăSportAstăzi, ora 18.00: Sepsi OSK – FC Botoșani

Astăzi, ora 18.00: Sepsi OSK – FC Botoșani

Sepsi OSK – FC Botoșani, va avea loc astăzi, 23 octombrie 2023, de la ora 18:00, pe „Sepsi Arena” din Sf. Gheorghe, confruntarea urmând a se disputa în cadrul rundei a 13-a din SuperLigă.     

Cele două formații care se vor duela la Sf. Gheorghe sunt despărțite de șase lungimi, covăsnenii fiind pe locul 12 cu 12 de puncte, având și un meci mai puțin, iar moldovenii pe locul 16 cu 6 puncte.

Surprinzător, după debutul foarte bun de sezon, în care și-au trecut în dreptul lor și SuperCupa României, având de asemenea și un parcurs european foarte bun, fiind eliminați abia după prelungiri, covăsnenii au pierdut din turație. Storși efectiv de enerigie după ce s-au autodepășit în Europa, băieții lui Liviu Ciobotariu nu au mai reușit să facă față în SuperLigă, fiind depășiți total, indiferent de numele adversarului, ajungând la șase eșecuri consecutive în campionat! Ultima înfrângere s-a consemnat la mijlocul săptămânii trecute în restanța din Copou cu Poli Iași, scor 1-0, meci în care OSK-ul a ratat un penalty în debutul meciului prin Matei și a avut un gol anulat eronat de arbitru pentru off-side.

De partea cealaltă, moldovenii sunt fără succes în acest campionat, fiind singurii care nu au reușit încă să cunoască gustul victoriei în SuperLigă.

Înaintea întreruperii campionatului, cauzată de acțiunile loturilor naționale, trupa lui Dan Alexa a cedat la limită, scor 1-0, pe teren propriu cu FCSB, scor 1-0, la capătul unui joc în care tehnicianul moldav s-a declarat oarecum mulțumit de prestația elevilor săi. Pentru duelul de la Sf. Gheorghe, Chirurgul nu va conta pe serviciile lui Junior Pius și Victor Dican, ambii fiind suspendați din cauza cumului cartonașelor galbene.

Sezonul trecut, FC Botoșani a suferit la Sf. Gheorghe una din cele mai drastic înfrângeri din istoria participării în SuperLigă, cedând cu 7-0 în turul „regularului, OSK-ul impunându-se și în returul din Moldova cu 1-0.

Partida Sepsi OSK – FC Botoșani, meci contând pentru runda a 13-a din SuperLigă, va avea loc luni, 23 octombrie, de la ora 18:00, duelul urmând a fi în direct pe Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport.

Echipe probabile: Sepsi OSK – FC Botoșani
Sepsi OSK: Niczuly – Aganovic, Bălașa, Ninaj, Ștefan – J. Rodriguez, Rența, Gheorghe – Alimi, Safranko, Ștefănescu
Antrenor: Liviu Ciobotariu
FC Botoșani: Ducan – R. Benzar, Al. Șeroni, Mutombo, Al. Țigănașu – D. Gabriel, R.C. Casap, Ed. Florescu – N’Goma, M. Ilicic, V. Pinson.
Antrenor: Dan Alexa

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
15.9 ° C
15.9 °
15.9 °
69 %
2.9kmh
98 %
vin
15 °
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
24 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă vrei ceva bine făcut, tot tu cu mâna ta trebuie să faci.

EDITORIAL

Respectând proporțiile, și recunoscând din start atipicul comparației, este posibil ca din punctul de vedere al celor implicați, depunerea dosarelor de candidaturi să fie...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...