spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024
AcasăSportPronosticurile Zilei: Astăzi mizăm la cota 2.62 pe meciuri din Liga 2

Pronosticurile Zilei: Astăzi mizăm la cota 2.62 pe meciuri din Liga 2

Astăzi, „Monitorul de Botoșani” vă propune în rubrica „Pronosticurile Zilei”, dedicată în special pariorilor, două variante de profit.

Așa cum v-am anunțat, în urma unei analize amănunțite, vom extrage zilnic cele mai „safe” variante de profit, mizând pe favoriți, dar și pe spectacol. Combinate pe același bilet, cele două selecții pe care vi le propunem astăzi au cota totală de 2.62. Ambele pariuri vin de la meciuri din etapa a XV-a a Ligii a 2-a, ultima care se dispută în acest an în eșalonul secund.

Prima selecție de astăzi vine de la confruntarea de la Sibiu dintre CSC 1599 Șelimbăr și CSM Reșița. Cele două formații sunt despărțite de 12 lungimi în clasament. Formația pregătită de Claudiu Niculescu este lider cu 31 de puncte, în timp ce trupa lui Flavius Stoican ocupă locul 12 cu 19 puncte.

CSC 1599 Șelimbăr este de departe revelația acestui sezon în Liga secundă, cu un rezultat pozitiv urmând termina acest an pe primul loc în clasament.  De partea cealaltă, CSM Reșița este în revenire de formă, venind la Sibiu după trei victorii consecutive, ultima bifată pe teren propriu cu Alexandria, scor 3-1. Or această serie a apropiat trupa lui Flavius Stoican la trei lungimi de locul 6 pe care se află CSA Steaua.

Liderul are prima șansă la victorie în acest meci și ne așteptăm ca băieții lui Clau-Gol să impună ritmul și să termine în forță 2023.

În „Ghencea” pariem la cota 1.50!

Al doilea meci pe care vi-l propunem este CSA Steaua – Corvinul Hunedoara. Gazdele sunt pe locul 6, cu 22 de puncte, iar oaspeții se situează pe poziția secundă, cu 28 de puncte, la trei lungimi de liderul CSC 1599 Șelimbăr.

„Militarii” vin dupăo  victorie la scor de tenis, 6-1, în deplasare cu Progresul Spartac, rezultat în urma căruia au revenit pe loc de play-off în Liga secundă. Cu 29 de goluri marcate, trupa lui Daniel Oprița are cel mai bun atac al campionatului. De partea cealaltă, Corvinul vine după o remiză albă pe teren propriu, 0-0, cu liderul CSC 1599 Șelimbăr. Pentru o nou-promovată, hunedorenii s-au autodepășit în aceste prime 14 runde, având un parcurs care îi îndreptățesc să spere la un loc în play-off. Cu 22 de goluri marcate, hunedorenii au al doilea atac al campionatului, după CSA Steaua, care au cu șapte goluri mai mult.

Pe „Ghencea” față în față se vor afla cele mai prolifice echipe ale campionatului, astfel că sunt toate premisele să asistăm la un duel spectaculos, cu schimbări ale tabelei de marcaj, motiv pentru care vom paria în consecință.

Pronosticurile Zilei
CSC 1599 Șelimbăr – CSM Reșița, CSC 1599 Șelimbăr câștigă oricare repriză – Cota 1.50
CSA Steaua – Corvinul Hunedoara, Gol în ambele reprize – Cota 1.75
Cota totală: 2.62

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
17 ° C
19.8 °
16.6 °
44 %
5.2kmh
27 %
sâm
18 °
Dum
21 °
lun
20 °
mar
20 °
mie
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

În urmă cu aproape un an, mai exact pe 14 aprilie 2023, în „Monitorul de Botoșani”, apărea sub umila mea semnătură un editorial intitulat...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...