spot_img
sâmbătă, aprilie 27, 2024
AcasăSportPronosticurile Zilei: Astăzi mizăm la cota 2.54 pe meciuri din SuperLiga

Pronosticurile Zilei: Astăzi mizăm la cota 2.54 pe meciuri din SuperLiga

Astăzi, „Monitorul de Botoșani” vă propune în rubrica „Pronosticurile Zilei”, dedicată în special pariorilor, două variante de profit.

După cum v-am informat, în urma unei analize amănunțite, vom extrage zilnic cele mai „safe” variante de profit, mizând pe favoriți, dar și pe spectacol. Combinate pe același bilet, cele două selecții pe care vi le propunem astăzi au cota totală de 2.54. Ambele pariuri vin de la meciuri din etapa a XVIII-a din SuperLigă.

Pentru început vom merge pe „Anghel Iordănescu” la disputa FC Voluntari – Petrolul.

Cele două formații sunt despărțite de cinci lungimi în clasament, gazdele fiind pe locul 11 cu 20 de puncte, iar oaspeții pe locul 6 cu 25 de puncte.

Runda precedentă, FC Voluntari a produs surpriza, impunându-se pe teren propriu cu 4-2 în fața campioanei en-titre Farul, bifând astfel al treilea meci consecutiv fără eșec în campionat după succesul de pe „Cluj Arena” cu „U” Cluj, scor 2-1 și remiza de la Botoșani, scor 3-3.

De partea cealaltă „lupii galbeni” vin după ce au bifat trei puncte pe „Ilie Oană” cu FC Botoșani, scor 2-1, ajungând la 10 meciuri oficiale fără eșec atât în campionat cât și în Cupă, seria cuprinzând patru victorii și șase remize. Vom paria pe selecția „1-2 goluri” marcate de „lupii galbeni”.

De la Voluntari ajungem în Copou la partida Poli Iași – Farul. Cele două formații sunt despărțite de trei lungimi în clasament, moldovenii fiind pe locul 12 cu 19 puncte, iar dobrogenii pe locul 8 cu 22 de puncte.

Trupa lui Leo Grozavu vine după o remiză albă la Sibiu cu FC Hermannstadt (0-0). A fost al cincilea egal consecutiv pe care moldovenii l-au înregistrat în SuperLigă, fiind neînvinși în ultimele șase partide din campionat, seria cuprinzând și victoria cu Sepsi OSK de pe teren propriu (1-0).

De partea cealaltă, Farul vine după eșecul de pe „Anghel Iordănescu” cu FC Voluntari, scor 4-2, rezultat în urma căruia „rechinii” au rămas fără victorie în SuperLigă în ultimele șase meciuri de campionat, având în această perioadă două înfrângeri și patru remize.

Presiunea este pe campioană care este în pericol de a pierde legătura cu „top 6”, ceea ce ar fi echivalent cu o adevărată dramă pentru trupa „Regelui”, care are șanse teoretice în acest moment de a-și apăra titlul cucerit sezonul trecut.

Pronosticurile Zilei
FC Voluntari – Petrolul Ploiești, Petrolul 1-2 goluri – Cota 1.62
Poli Iași – Farul, Farul câștigă oricare repriză – Cota 1.57
Cota totală: 2.54

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
12.3 ° C
14.2 °
10 °
85 %
2.2kmh
52 %
sâm
19 °
Dum
21 °
lun
20 °
mar
20 °
mie
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

În urmă cu aproape un an, mai exact pe 14 aprilie 2023, în „Monitorul de Botoșani”, apărea sub umila mea semnătură un editorial intitulat...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...