spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăSportCea de-a IV-a ediție a „Cupei Sărbătorilor de Iarnă” la minifotbal gata...

Cea de-a IV-a ediție a „Cupei Sărbătorilor de Iarnă” la minifotbal gata de start. Componența grupelor și programul competiției

În acest week-end va debuta cea de-a IV-a ediție a „Cupei Sărbătorilor de Iarnă” la minifotbal, competiție care va fi găzduită de „Sala Polivalentă- Elisabeta Lipă” din municipiu în perioada 9-16 decembrie, la care „Monitorul de Botoșani” va fi din nou partener media, așa cum a fost de la prima ediție!

La competiția organizată de Lucian Muraru și Ilie Andrici în parteneriat cu ACS Invictus Botoșani, vor lupta pentru trofeu echipele Yanis & Friends Darabani, Viitorul Albești, FC Bucovina, ASPR ( ISU ) Botoșani, Amatorii , Social Bar Events, Ventana Team, Inter Dorohoi, ACS Drips-2017, Zeus, AS Hazard Team, FC Pyramids, Apollo Santa Mare, Nei Divizia, Siretul Bucecea și Penitenciarul Botoșani.

Cele 16 echipe au fost împărțite în patru grupe a patru echipe, componența acestora fiind mai jos.

„Așa cum am spus și în momentul în care am anunțat că vom organiza evenimentul, în acets an va fi o nebunie totală, în sensul bun al cuvântului. Și asta pentri că toată crema minifotbalului botoșănean se va duela pentru trofeul de campioană. Sincer, prevăd cea mai tare ediție din cele pe care le-am organizat până în prezent”, a declarat Lucian Muraru, unul dintre organizatorii evenimentului.

Acesta a precizat că printre jucătorii cunoscuți publicului se vor număra jucători cu vechi state în primele ligi ale fotbalului românesc, inclusiv la primul eșalon, printre care Florin Acsinte, Andrei Dumitraș, Marius Curileac, Alexandru Stancoschi, „Mara” Orășanu, Andrei Letos, Clement Pălimaru, Robert Grumezescu, Bogdan Melinte dar și un jucător care a ieșit recent campion mondial cu naționala României la minifotbal, Vlad Mocanu.

„Deja a devenit o tradiție pentru județul nostru această competiție, Cupa Sărbătorilor de Iarnă la minifotbal. Am crescut, am evoluat frumos, de la ediție la ediție, ca și acest sport în România, dovadă fiind și titlul mondial cucerit recent de reprezentativa țării noastre. Iubitorii de minifotbal”, a afirmat și Ilie Andrici, de asemenea, organizator al evenimentului, care a fost prezent cu naționala, în calitate de oficial, la Ras al Khaimah, în Emiratele Arabe Unite, unde România a cucerit recent titlul mondial la minifotbal!

Vă reamitim că precedentele ediții ale „Cupei Sărbotorilor de Iarnă” au revenit celor de la Atletico Textila, Apollo Grup Santa Mare și Yanis & Friends Darabani. De menționat ar fi că la ultima ediție, cea de anul trecut, care a revenit celor de la și Yanis & Friends Darabani, cel mai bun portar a fost desemnat Marius Curileac, iar titlul de cel mai bun jucător al turneului i-a revenit lui Adrian Ghiorghiciuc.

Organizatorii evenimentului au ținut să invite la „Polivalentă” la această competiție toți iubitorii acestui sport, anunțând că pe toată desfășurarea întrecerii intrarea va fi gratuită.

„Cei care vor să vadă un spectacol garantat, sunt așteptați să fie alături de noi la Polivalentă, intrarea fiind gratuită. Țin din suflet să mulțumesc partenerilor noștri, PRimăria Botoșani și Carrefour dar mai ales paretenerului media Monitorul de Botoșani, pentru că de la prima ediție a fost mereu aproape de noi”, a adăugat Ilie Andrici.

Premii record la ediția din acest an!                     

Față de edițiile precedente, organizatorii ai crescut valoarea premiilor și condițiile de joc pentru echipele participante, chiar dacă acest lucru a implicat un efeort financiar în plus.

„Premiile sunt în funcție de clasamentul final și au o valoare de 10.000 de lei. Fiecare echipă va primi la premiere o Cupă și o diplomă, în funcție de locul ocupat în clasament , o minge și o poză de colecție, în ramă cu echipa. Locul 1, pe lângă trofeul suprem în valoare de 1550 lei va primi și un voucher în valoare de 1200 RON pentru achiziționarea de articole sportive la „Ama Fortuna Sports”. Locul 2, vicecampioana, va primi un trofeu în valoare de 700 lei plus un voucher în valoare de 800 lei constând în articole sportive, în timp ce locul 3 va primi un trofeu și un voucher in valoare de 400 lei. Cel mai bun portar al turneului va primi un trofeu premium și un voucher în valoare de 200 lei, iar cel mai bun jucător un trofeu premium și un voucher in valoare de 200 lei. Toate aceste premii sunt din banii adunați din taxe și datorită partenerilor Primăria Botoșani si Carrefour. Mulțumim din inimă celor de la „Monitorul de Botoșani”, care sunt partener media încă de la prima ediție a competiției și partener tehnic „Ama Fortuna Sports”, a afirmat Lucian Muraru.

Componența Grupelor „Cupei Sărbotorilor de Iarnă”
Grupa A
1 Yanis & Friends Darabani
2 Viitorul Albești
3 Penitenciarul Botoșani
4 Social Bar Events

Grupa B
1 FC Pyramids
2 Apollo Santa Mare
3 Inter Dorohoi
4 Amatorii

Grupa C
1 AS Hazard Team
2 ASPR (ISU) Botoșani
3 Ventana Team
4 ACS Drips 2017

Grupa D
1 FC Bucovina
2 Siretul Bucecea
3 FC Zeus
4 Nei Divizia

Programul Cupei Sărbătorilor de Iarnă:

Sâmbătă, 9 decembrie 2023
ora 14:00 Yanis & Friends Darabani – Penitenciarul Botoșani
ora 15:00 Viitorul Albești – Social Bar Events
ora 16:00 FC Pyramids – Inter Dorohoi
ora 17:00 Apollo Santa Mare – Amatorii
ora 18:00 AS Hazard Team – Ventana Team
ora 19:00 ASPR( ISU) Botoșani – ACS Drips 2017
ora 20:00 FC Bucovina – FC Zeus
ora 21:00 Siretul Bucecea – Nei Divizia

Duminică, 10 decembrie 2023
ora 14:00 Social Bar Events – Yanis & Friends Darabani
ora 15:00 Penitenciarul Botoșani – Viitorul Albești
ora 16:00 Amatorii – FC Pyramids
ora 17:00 Inter Dorohoi – Apollo Santa Mare
ora 18:00 Acs Drips 2017 – AS Hazard Team
ora 19:00 Ventana Team – ASPR ( ISU ) Botoșani
ora 20:00 Nei Divizia – FC Bucovina
ora 21:00 FC Zeus – Siretul Bucecea

Marți, 12 decembrie 2023
ora 19:00 Yanis & Friends Darabani – Viitorul Albești
ora 20:00 Penitenciarul Botoșani – Social Events Bar
ora 21:00 FC Pyramids – Apollo Santa Mare
ora 22:00 Inter Dorohoi – Amatorii

Miercuri 13 decembrie 2023
ora 19:00 AS Hazard Team – ASPR ( ISU) Botoșani
ora 20:00 Ventana Team – ACS Drips 2017
ora 21:00 FC Bucovina – Siretul Bucecea
ora 22:00 FC Zeus – Nei Divizia

Vineri 15 decembrie 2023
Sferturile de finală (se califică primele 2 echipe din fiecare grupă)
ora 19:00 Sfertul 1 =  A1 – B2
ora 20:00 Sfertul 2 = A2 – B1
ora 21:00 Sfertul 3 =  C1 – D2
ora 22:00 Sfertul 4 = C2 – D1

Sâmbătă 16 decembrie 2023
Semifinalele
:
ora 15:00 Sfertul 1 vs Sfertul 3
ora 16:00 Sfertul 2 vs Sfertul 4

Finalele
ora 19:00 – Finala Mică (locurile 3-4)
ora 20:00 – Finala Mare (locurile 1-2)

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
8.7 ° C
12.7 °
7.8 °
70 %
2.4kmh
23 %
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
24 °
mar
24 °
mie
16 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă vrei ceva bine făcut, tot tu cu mâna ta trebuie să faci.

EDITORIAL

Respectând proporțiile, și recunoscând din start atipicul comparației, este posibil ca din punctul de vedere al celor implicați, depunerea dosarelor de candidaturi să fie...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...