spot_img
miercuri, mai 1, 2024
AcasăSportPronosticurile Zilei: „Primvs Derby” în prim-plan pentru al 4-lea „VERDE” consecutiv

Pronosticurile Zilei: „Primvs Derby” în prim-plan pentru al 4-lea „VERDE” consecutiv

Vineri, 15 decembrie 2023, „Monitorul de Botoșani” vă propune în rubrica „Pronosticurile Zilei”, dedicată în special pariorilor, două variante de profit.

La fel ca marți, și miercuri și ieri, cele două variante propuse din EL au fost câștigătoare, profitul venind la cota 2.03.

După cum v-am informat, în urma unei analize amănunțite, vom extrage zilnic cele mai „safe” variante de profit, mizând pe favoriți, dar și pe spectacol. Combinate pe același bilet, cele două selecții pe care vi le propunem astăzi au cota totală de 2.22. Pariurile de astăzi vin de la meciuri din SuperLiga.

Pentru început vom merge pe „Ilie Oană” unde va avea loc un nou epsiod din „Primvs Derby”. În tur, Petrolul s-a impus în „Giulești” cu 2-0, astfel că Rapidul are de luat și o revanșă.

Cele două rivale abordează „Primvs Derby” după eșecuri în SuperLigă. Găzarii au cedat pe terenul campioanei Farul, scor 3-1, în timp ce „giuleștenii” au pierdut surprinzător acasă cu FC Voluntari, scor 2-1.

Cu 31 de puncte, Rapid este pe locul 4, la șapte puncte de liderul FCSB, două lungimi de CFR Cluj și un punct de locul 3 pe care se află Univ. Craiova. De partea cealaltă, Petrolul ocupă lucul 8 cu 26 de puncte, fiind la două lungimi de locul 6 ocupat de FC Hermannstadt.

Sunt toate premisele să asistăm la un duel spectaculos cu goluri și pariem în consecință.

De pe „Ilie Oană” ajungem pe stadionul „Anghel Iordănescu”, unde FC Voluntari va primi vizita formației FCU 1948. În tur, „juveții” s-au impus în Bănie cu 3-1.

Cele două formații sunt despărțite de trei lungimi în clasament. Ilfovenii sunt pe locul 10 cu 24 de puncte, în timp ce FCU 1948 ocupă locul 14 cu 21 de puncte.

Runda precedentă, trupa pregătită de Ilie Poenaru a produs surpriza, impunându-se în „Giulești” în fața Rapidului cu 2-1. A fost al șaptelea rezultat pozitiv al ilfovenilor în meciurile oficiale, seria cuprinzând trei victorii și patru remize.  Tot după un succes în SuperLigă vine și FCU 1948. Oltenii au subordonat pe teren propriu FC Botoșani, scor 2-0, bifând a doua victorie conseuctivă după cea din Cupă cu FCSB, scor 2-0, tot din Bănie.

Vom ține cont de forma pe care ilfovenii o traversează în această perioadă și vom paria în consecință.

Pronosticurile Zilei                
Petrolul – Rapid, Peste 1.5 goluri – cota 1.42
FC Voluntari – FCU 1948, FC Voluntari, 1-2 goluri – cota 1.57

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
12.6 ° C
12.6 °
8.2 °
81 %
1.2kmh
2 %
mie
21 °
joi
23 °
vin
22 °
sâm
21 °
Dum
22 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Încă e bine, faza următoare e că dispar și camerele de luat vederi.

EDITORIAL

Eliminarea din cărțile Primăriei pe motive de incompatibilitate a medicului Cîrstoiu este doar praful în ochi pe care Ciolacu și ai lui ni l-au...

EPIGRAMA ZILEI

Lumina din felicitare Să n-o considerați plocon, Ne costă ea, pe fiecare Cu mult mai mult ca la … E on!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...