spot_img
miercuri, mai 1, 2024
AcasăSportPronosticurile Zilei: Atacăm al treilea „VERDE” consecutiv cu Europa League

Pronosticurile Zilei: Atacăm al treilea „VERDE” consecutiv cu Europa League

Joi, 14 decembrie 2023, „Monitorul de Botoșani” vă propune în rubrica „Pronosticurile Zilei”, dedicată în special pariorilor, două variante de profit.

La fel ca și marți, și ieri, cele două variante prouse din UCL au fost câștigătoare, profitul venind la cota 2.01.

După cum v-am informat, în urma unei analize amănunțite, vom extrage zilnic cele mai „safe” variante de profit, mizând pe favoriți, dar și pe spectacol. Combinate pe același bilet, cele două selecții pe care vi le propunem astăzi au cota totală de 2.03. Pariurile de astăzi vin de la meciuri din Europa League.

Pentru început vom merge pe „Olimpico” din Roma la duelul AS Roma -Șheriff Tiraspol, care se va disputa în ultima rundă a Grupei G din Europa League. În tur, italienii s-au impus la Tiraspol cu 2-1.

Disputa de pe „Olimpico” are miză doar pentru formația lui Jose Mourinho. Calificați matematic în primăvara Europa League, „giallorossi” speră să câștige grupa în ultima etapă în detrimentul celor de la Slavia Praga. După cinci runde, cehii conduc grupa cu 12 puncte, iar AS Roma ocupă locul secund cu 10 puncte. Pe ultimele două locuri se află Servette cu 5 puncte și Tiraspol cu un punct.

O eventuală victorie a romanilor, rezultat logic având diferența de valoare față de moldoveni, cu un pas fals al cehilor cu elvețienii în ultima rundă, ar face ca AS Roma să termine pe primul loc și să aibă astfel un culoar mai bun în primăvara Europa League.

De la Roma mergem la Londra la disputa West Ham – Freiburg care se va disputa în ultima rundă a Grupei A din Europa League. În tur, londonezii s-au impus în Germania cu 2-1.

Cele două formații și-au asigurat matematic calificarea în primăvara Europa League. Miza confruntării de la Londra o reprezintă primul loc. Londonezii și nemții au contabilizat câte 12 puncte în această grupă, pe locurile 3 și 4 aflându-se Olympiacos (4 pct.) și TSC (1 pct.).

Având în vedere succesul din tur, pentru londonezi ar fi suficient și un egal în acest meci pentru a termina pe primul loc în grupă. Cu ascendent moral asupra nemților, ne așteptăm ca trupa lui David Moyes să-și atingă obiectivul.

Pronosticurile Zilei
AS Roma – Șheriff Tiraspol, Gol marcat în ambele reprize – cota 1.40 (3-0/2-0)
West Ham – Freiburg, 1X și peste 1.5 goluri – cota 1.45 (2-0)

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
13.5 ° C
16.6 °
12.8 °
67 %
2.6kmh
4 %
mie
22 °
joi
23 °
vin
23 °
sâm
20 °
Dum
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Oamenii se pregătesc, se vede că vin sărbătorile.

EDITORIAL

Eliminarea din cărțile Primăriei pe motive de incompatibilitate a medicului Cîrstoiu este doar praful în ochi pe care Ciolacu și ai lui ni l-au...

EPIGRAMA ZILEI

Lumina din felicitare Să n-o considerați plocon, Ne costă ea, pe fiecare Cu mult mai mult ca la … E on!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...