spot_img
miercuri, mai 1, 2024
AcasăSportPronosticurile Zilei: Pariem la cota 2.51 pe o „dublă” din SuperLigă

Pronosticurile Zilei: Pariem la cota 2.51 pe o „dublă” din SuperLigă

Sâmbătă, 16 decembrie 2023, „Monitorul de Botoșani” vă propune în rubrica „Pronosticurile Zilei”, dedicată în special pariorilor, două variante de profit.

După cum v-am informat, în urma unei analize amănunțite, vom extrage zilnic cele mai „safe” variante de profit, mizând pe favoriți, dar și pe spectacol. Combinate pe același bilet, cele două selecții pe care vi le propunem astăzi au cota totală de 2.51. Pariurile de astăzi vin din SuperLiga.

Pentru început vom merge la Sibiu unde se joacă UTA – Farul, meci contând pentru runda 20 din SuperLigă. În tur, cele două au terminat nedecis la Ovidiu, scor 2-2.

Cele două formații sunt despărțite de șase lungimi în clasament. Campioana en-titre se află pe locul 7 cu 28 de puncte, la egalitate cu FC Hermannstadt, care se află pe ultimul loc de play-off datorită golaverajului superior. „Bătrâna Doamnă” ocupă locul 14 cu 22 de puncte.

Miza punctelor puse în joc este imensă atât pentru arădeni cât și pentru dobrogeni. UTA este angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării, iar Farul în cea pentru accederea în play-off. Noi vom ține cont de forma pe care campioana en-titre o traversează și vom paria în consecință.

Pentru a doua selecție de astăzi vom ajunge pe „Național Arena” la disputa dintre FCSB și FC Hermannstadt. În tur, cele două au terminat nedecis la Sibiu, scor 2-2.

FCSB abordează disputa cu sibienii de pe „Național Arena” din fotoliul de lider al SuperLigii, cu 38 de puncte în clasament. „Roș-albaștrii” au la startul rundei un avans de cinci lungimi de a doua clasată, CFR Cluj și de șase față de a treia din clasament, Univ.Craiova. De partea cealaltă, FC Hermannstadt se află cu 28 de puncte pe locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off.

Mai mereu disputele dintre cele două formații au fost spectaculoase și cu multe schimbări ale tabelei de marcaj, dovadă fiind că în 9 din 11 „directe”, s-au marcat cel puțin trei goluri în meci.

Pronosticurile Zilei
UTA – Farul, Farul câștigă oricare repriză – cota 1.60
FCSB – FC Hermannstadt, 1X și peste 1.5 goluri – cota 1.57

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
13.5 ° C
16.6 °
12.8 °
67 %
2.6kmh
4 %
mie
22 °
joi
23 °
vin
23 °
sâm
20 °
Dum
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Oamenii se pregătesc, se vede că vin sărbătorile.

EDITORIAL

Eliminarea din cărțile Primăriei pe motive de incompatibilitate a medicului Cîrstoiu este doar praful în ochi pe care Ciolacu și ai lui ni l-au...

EPIGRAMA ZILEI

Lumina din felicitare Să n-o considerați plocon, Ne costă ea, pe fiecare Cu mult mai mult ca la … E on!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...