spot_img
vineri, mai 3, 2024
AcasăSportArdex se pregătește pentru returul Diviziei A la tenis de masă

Ardex se pregătește pentru returul Diviziei A la tenis de masă

După ce a făcut senzație în Divizia Națională A, echipa botoșăneană ACS Ardex se pregătește intens pentru partea a doua a competiției.

Anul 2024 începe în forță pentru jucătorii echipei divizionare A de tenis de masă ACS ARDEX BOTOȘANI. În perioada 08 – 11 februarie echipa se va deplasa la Lugoj pentru returul de campionat.

Se anunță un retur infernal pentru ACS Ardex Botoșani, ținând cont de faptul că echipa nu are întreg lotul valid pentru joc, parte dintre jucători acuzând probleme medicale în acest moment.

„Mai avem la dispoziție câteva zile iar jucătorii mei lucrează intens atât pe latura de recuperare medicală cât și la masa de joc exersând ca de obicei procedee, lovituri și implicit consolidarea unui stil de joc ce se dorește a fi câștigător. Se muncește cu seriozitate iar atmosfera în sânul echipei este una pozitivă, ca de obicei de altfel.Știm foarte bine că locul trei ocupat la finalul turului nu va însemna nimic dacă nu vom evolua la masa de joc cu ambiție, concentrate și dăruire totală.Toate echipele s-au întărit cu transferuri în pauza competițională pentru a putea termina campionatul cât mai sus în clasament și implicit a evita retrogradarea în divizia B. La fel ca și până acum am încredere deplină în jucătorii mei și sunt convins că experința și maturitatea la care au ajuns va fi un factor decisiv în atingerea obiectivului declarat la începerea campionatului și anume menținerea în divizia națională A de tenis de masă”, a declarat Dorul Viorel Popescu, președintele clubului ACS Ardex Botoșani

Ciprian Onufrei ratează returul!

Pentru returul campionatului, clubul botoșănean se va baza pe patru jucători, aceștia fiind Alexandru Agam, Cătălin Albu, Vlad Albu și Cătălin Sumanaru.

„Din păcate cel de al cincilea jucător din lot Ciprian Onufrei are probleme medicale care nu îi permit să facă deplasarea. Cu toții suntem lângă el pentru a trece mai ușor de această perioadă și a reveni cu forțe proaspete la masa de joc. Avem o misiune foarte grea, ne așteaptă trei zile de foc în care ne dorim să aratăm că nu intâmplător am ajuns până aici și că locul nostru este aici, printre cei mai buni.Vom face tot ce este posibil să ne îndeplinim obiectivul și să facem ca județul Botoșani să rămână la loc de cinste în sportul de performanță pe marea scenă a diviziei naționale A de tenis de masă.Tuturor celor care au fost și sunt alături de noi, celor care au crezut și cred în noi le mulțumim.Rezultatele și evoluțiile noastre ne dorim să vă bucure sufletul”, a conchis Doru Viorel Popescu.

Ardex, locul 3 la finalul turului!  

Vă reamintim că la prima sa participare în Divizia Națională A la tenis de masă, ACS Ardex Botoșani a realizat o performanță uriașă. Botoșănenii au avut o evoluție foarte bună, iar la finalul turului au reușit să se claseze pe locul al treilea în seria din care face parte.

În „Sala Polivalentă” din Odorheiul Secuiesc, în turul Diviziei Naționale A de tenis de masă, s-au aliniat 16 echipe impărțite în două grupe. CS Ardex, echipa fanion a județului Botoșani și singura reprezentantă din zona Moldovei în același timp, a fost repartizată în prima grupă valorică alături de CSM Constanța, CSM Craiova, CSM  Bistrița, SCM Dunărea 2020 Giurgiu, CSS Sf. Gheorghe, CS Tenis Club Dej, CSA Steaua București.

Ardex a promovat după un meci de baraj

Ardex Botoșani a reușit promovarea în Divizia Națională A de tenis de masă după un meci extrem de disputat împotriva bucureștenilor C.S. TTT. Astfel, după ce în prima zi a barajului au câștigat cu 3-1 (turul), a doua zi botoșănenii au pierdut cu același scor, dubla terminându-se cu scorul de 4-4. Departeajarea s-a făcut la punctaveraj, botoșănenii acumulând 306 puncte, în timp ce bucureștenii au avut 289 de puncte.

Clubul a fost la un pas de desființare

Cu toate acestea, CS Ardex a fost la un pas să nu se prezinte la meciul de baraj din cauza problemelor financiare, președintele clubului fiind întors în ulimul moment de către jucători, care au ținut morțis să intre în istoria Botoșaniului chiar dacă acest lucru ar fi însemnat să vină cu bani de acasă.  Bugetul CS Ardex Botoșani este alcătuit în continuare în mare parte din sponsorizări, motiv pentru care conducerea clubului a lansat un apel la cei care doresc să se alăture în continuare echipei și a o sprijini în drumul către marea performanță, să nu ezite și să contribuie indifrent de sumă. Mai jos aveți și contul CS Ardex Botoșani, unde cei care iubesc sportul, pot contribui, indiferent de sumă: RO 67 BTRL RONC RT 03 5936 8901.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
14.5 ° C
14.6 °
10.5 °
69 %
1.2kmh
100 %
vin
23 °
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
26 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă vrei ceva bine făcut, tot tu cu mâna ta trebuie să faci.

EDITORIAL

Respectând proporțiile, și recunoscând din start atipicul comparației, este posibil ca din punctul de vedere al celor implicați, depunerea dosarelor de candidaturi să fie...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...