joi, iulie 18, 2024
AcasăSport14 medalii la Naționalele de QKD pentru botoșănenii de la CS Dao...

14 medalii la Naționalele de QKD pentru botoșănenii de la CS Dao și CS Sinh Dau (VIDEO + FOTO)

Sala Sporturilor „Narcisa Lecușanu” din Bacău, a găzduit recent o nouă ediție a Campionatului Național de Qwan Ki Do (QKD) la care au participat 243 sportivi legitimați la 31 cluburi de profil din țară. Competiția destinată categoriilor juniori 1, seniori și veterani, a fost cuprinsă în calendarul Federației Române de Arte Marțiale, departamentul qwan-ki-do.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Județul nostru a fost reprezentat la această întrecere de sportivii de la CS Dao Botoșani și CS Sinh Dau Botoșani, aceștia reușind să obțină în total 14 medalii, dintre care cinci de aur, trei de argint și șase de bronz.

CS Dao Botoșani a participat cu patru sportivi, aceștia întorcându-se acasă cu șapte medalii în probele în care au concurat, dintre care trei de aur, una de argint și trei de bronz.

„Felicitări tuturor pentru rezultate, dar în primul rând pentru seriozotatea în pregătire, munca și efortul depus. Sunt rezultate care fac cinste clubului și județului nostru. Mulțumesc pe această cale și celor care ne sprijină, în special sponsorului nostru principal”, a declarat Eugen Țurcanu, instructorul CS Dao Botoșani.

Tot șapte medalii la probele la care au concurat, dintre care două de aur, două de argint și trei de bronz au cucerit și cei de la CS Sinh Dau Botoșani, club condus de profesor Constantin Airoae, care a participat la această întrecere majoră cu șase sportivi.

„Ca de fiecare dată, sportivii noștri au dat dovadă de multă voință și concentrare, reușind să treacă în palmaresul clubului fiecare câte o medalie sau chiar trei. Ținând cont că acum o lună am participat la Campionatul European în Franța, am avut o misiune grea de a ține sportivii în vârf de formă și pentru acest campionat. Important este că totul a fost bine, rezultatele demonstrând acest lucru. PE această cale vreau să mulțumesc părinților care au susținut clubul la această frumoasă manifestare sportivă a stilului qwan-ki-do”, a declarat Constantin Airoae, instructorul CS Sinh Dau Botoșani.

Medaliații CS Dao Botoșani la Campionatul Național de Qwan Ki Do
-Medalii de aur:
Dănuț Turansche (individual), Florin Jâjâie (individual), Florin Jâjâie – Dănuț Turansche (echipe),
-Medalii de argint: Florin Jâjâie (individual),
-Medalii de bronz: Andreea Mănescu (individual), Dănuț Turansche (individual), Andrei Epureanu – Andreea Mănescu (echipe)

Medaliații CS Sinh Dau la Campionatul Național de QKD
-Medalii de aur:
Sorin Livadariu (individual), Nicu Sutic (individual)
-Medalii de argint: Georgiana Ducan (individual), Eduard Ducan – Sebastian Harcotă – Răzvan Barbacaru (echipe)
-Medalii de bronz: Eduard Ducan (individual), Georgiana Ducan (individual), Eduard Ducan – Sebastian Harcotă (echipe)

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
32.8 ° C
32.8 °
28.6 °
49 %
2.2kmh
100 %
joi
32 °
vin
33 °
sâm
32 °
Dum
29 °
lun
27 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

La ce vremuri sunt, e bine să ai ventilator la purtător.    

EDITORIAL

La primul congres al PMR - 21-23 februarie 1948, interpelat de Petru Groza, care i-a atras atenția că închisorile sunt pline de țărani și...

EPIGRAMA ZILEI

Astăzi este prima oară Când vă supun unui test: Spuneți, dragostea de-o vară Intră la ... incest? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...