sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăSportFC Botoșani a debutat cu dreptul în stagiul de pregătire centralizat din...

FC Botoșani a debutat cu dreptul în stagiul de pregătire centralizat din Austria

FC Botoșani a debutat cu dreptul în stagiul de pregătire centralizat din Austria.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

„Roș-alb-albaștrii” au învins cu scorul de 5-0 (3-0) nemții de la Sportbund Chiemgau Traunstein, formație de liga a VI-a din Germania, în primul meci de verificare din Austria, unde va fi cantonată până pe 3 iulie.

Victoria botoșănenilor a venit grație reușitelor semnate de juniorul Denis Ștefan (2) și atacanții Adrian Chică-Roșă (2) și Enzo Lopez.

„A fost un test foarte bun, un joc încare diferența de valoare s-a văzut. Sunt mulțumit în mare măsură de prestația băieților. Mă bucur mult că juniorii care sunt cu noi au reușit să joace. La 17 ani, Denis Ștefan este un jucător cu calități foarte bune și trebuie să avem grijă de el. Mă bucur că a avut reușite în acest meci, a avut 45 de minute în care și-a făcut treaba foarte bine”, a declarat Bogdan Andone, antrenorul principal al FC Botoșani pentru pagina de FB a clubului.

În primul test al verii, Andone a mizat în primul mitan pe Kukic (Pap) – Gligor, Miron, Sadiku, Țigănașu – J.Mouaddib, Aldair, D. Ștefan – S. Mailat, E. Lopez, Mitrov, pentru ca în actul secund să trimită în teren formula Pap (Ciobanu) – Friday, Șeroni, Celea, Pavlovic – V. Dican, Ed. Florescu, G. David- Kaprof, A. Chica-Roșa, Cărăușu.

Următorul meci de verificare al FC Botoșani pe pământ austriac va avea loc pe 27 iunie  impotriva polonezilor de la Legia Varșovia. Ultimul amical al FC-ului în Austria urmează să fie perfectat în perioada imediat următoare.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer fragmentat
27.4 ° C
27.8 °
25.5 °
52 %
1.9kmh
73 %
sâm
32 °
Dum
26 °
lun
30 °
mar
34 °
mie
33 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...