miercuri, iulie 24, 2024
AcasăSportUrmărită de ghinion, Pro Sport Vf. Câmpului ratează promovarea în Liga a...

Urmărită de ghinion, Pro Sport Vf. Câmpului ratează promovarea în Liga a III-a

Pro Sport Vf. Câmpului a ratat promovarea în Liga a III-a. Plecați cu încredere la Iași pentru a întoarce rezultatul din tur, total nemeritat, scor 1-2, băieții lui Ciprian Dobincă nu și-au atins din păcate obiectivul, cedând și returul cu 2-0.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Și acest eșec a fost la fel de nemeritat după aspectul jocului ca și cel din urmă cu o săptămână, botoșănenii fiind mai tot timpul cu mult peste ieșeni.

Gazdele de pe „Emil Alexandrescu” au punctat prin Danciu (min.62) și Turcu (min.90+4) și au ratat un penalty prin Eduard Sandu (min.28). De evidențiat ar fi că la scorul de 0-0, Răzvan Ionescu a avut șansa (min.8) de a deschide scorul pentru campiaona județului Botoșani, însă trasorul său a izbit transversala porții ieșenilor. De asemenea, „Mara” Orășanu a trecut la rândul său pe lângă deschiderea scorului pe „Emil Alexandrescu” ratând un penalty în minutul 55.

Cu 4-1 la „general” USV Iași a promovat în Liga a III-a, îndeplinind un obiectiv pe care, cu siguranță, în viitorul apropiat îl va atinge și Pro Sport Vf. Câmpului, formație care a reușit în premieră în acest sezon să câștige titlul de campioană a județului Botoșani și să realizeze eventul.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
21 ° C
22 °
20.5 °
92 %
1.5kmh
100 %
mie
20 °
joi
28 °
vin
26 °
sâm
28 °
Dum
35 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...