vineri, aprilie 19, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 13.07.2022/17.8.5.6.

MATRIŢA ZILEI – 13.07.2022/17.8.5.6.

11   77
222 5   8
3 6  


FOC
– 1,5,9 – 3 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 –3 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia fermă și conservatoare a cifrei 4 și ne susține în împletirea armonioasă a forței și determinării lui 1 cu mintea creativă a lui 3 în ideea de a valoriza munca, perseverența, talentul pentru ca dorințele să se  îndeplinească, iar scopurile să fie atinse. În această zi totul parcă devine strict, iar regulile și regulamentele domină , crește formalismul, dar și precizia, iar tendința este una de o oarecare distanță și răceală, tocmai pentru a ne putea conecta la mintea superioară de unde ne coordonăm concentrarea și autodisciplina.

E util să ne orientăm către activități ce necesită responsabilizare (8), voință (coloana 456), fermitate, încredere (11). Receptivitatea emoțională a celor din jur are o manifestare scăzută, cu atât mai mult cu cât fenomenul Lunii Pline ne aduce intuiția (5) și sistemul emoțional (222) la cote de avarie, pentru că tot ceea ce trăim și simțim se amplifică, de aceea este recomandat să fim conștienți de trăiri, evitând pe cât se poate emoțiile de vibrație cu frecvență joasă, deoarece suntem predispuși la somatizări și la stări de sănătate nedorite.

Pe plan material lucrurile nu sunt ieșite din comun, existând o oarecare stabilitate și echilibru (6), susținute de vibrația zilei de miercuri, zi ce se află sub semnul lui Mercur, zeul comerțului, a inteligenței, a comunicării, iar asta ne susține în pofida fluctuațiilor energetice ale Lunii Pline (ce ne derutează), aducând curiozitate și o capacitate de rezistență foarte mare, plusând energia lui 4.

Ies la iveală secrete, taine, aspecte ce trebuie ajustate (77). Pot apărea conflicte între casă, familie și carieră (linia 258), între ceea ce ne dorim cu tot sufletul și ceea ce trebuie făcut, tensiunile interioare versus presiunile exterioare, care aduc o stare de epizare acută și de aceea este extrem de important să fim foarte atenți, să observăm foarte bine ce se petrece, ce simțim, să cugetăm, să cumpănim și să ne temperăm acțiunile, gândurile, vorbele. E util de a nu reacționa pe fondul emoțiilor și de a le exprima, brut. Putem culege roadele semințelor plantate în trecut (3) și putem elimina cu succes vicii, adicții, orice este toxic și nociv.

Recomandarea zilei. Este foarte important să evităm capcana deznădejdii, a lenei și a încăpățânării pentru că ne pot aduce multe neplăceri și situații nedorite. Fermitatea, curajul și răbdarea sunt de preferat, la fel și acceptarea că nu putem controla decât propriile gânduri, emoții și reacții. Abuzurile de orice fel sunt de evitat, da fel și disputele inutile. Este indicat să ne concentrăm asupra muncii, indiferent de ceea ce reprezintă pentru noi și de a o transforma la nivel de artă, însuflețind-o.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinți dorințe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 13.07.2022 la ora 13:07. 

BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 4768

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
6.1 ° C
6.1 °
4.3 °
95 %
2.7kmh
100 %
vin
11 °
sâm
15 °
Dum
8 °
lun
12 °
mar
8 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...